Τέλος ο Χουάνγκ από τον Ερυθρό Αστέρα!

Χουάνγκ

i

© Imago

Τέλος ο Χουάνγκ από τον Ερυθρό Αστέρα!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:33 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 01.09.2024

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φέγενορντ!

Ο πρώην ταλαντούχος μέσος του Ολυμπιακού θέλησε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του κι έτσι ο ατζέντης του ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με ομάδες της Ολλανδίας. Η ομάδα που βγήκε νικήτρια στη «μάχη» είναι αυτή του Μπράιαν Πρίσκε, η οποία εξέτασε σοβαρά την περίπτωσή του κι έτσι το deal ολοκληρώθηκε αισίως, με τον Χουάνγκ να γίνεται κάτοικος Ολλανδίας και τους Σέρβους να βάζουν στα ταμεία τους 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο στόχος του Νοτιοκορεάτη ήταν να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όπως φαίνεται, η Eredivisie τον... κέρδισε.

Με τη φανέλα του Ερυθρού ο ίδιος μέτρησε συνολικά 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 6 γκολ και 12 ασίστ.

Να θυμίσουμε πως το φετινό καλοκαίρι, το όνομα του Ιμπεόμ Χουάνγκ ακούστηκε τόσο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσο και σε αυτό του Παναθηναϊκού. Πέραν της φημολογίας και των σεναρίων, όμως, δεν υπήρξε κάτι «χειροπιαστό». Θυμίζουμε πως ο Νοτιοκορεάτης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2023, με το διαζύγιο να μην έρχεται σε φιλικό κλίμα.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος απαίτησε να φύγει από την ομάδα, παρόλο που είχε συμβόλαιο, μετά από πρόταση που έφτασε στα χέρια του από μεγάλο σύλλογο. Έπειτα από ένα μίνι σήριαλ, ο 27χρονος τελικά αποχώρησε για τον Ερυθρό Αστέρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!