Ξέσπασμα του Χουάνκαρ: «Εμείς τα παιχνίδια τα κερδίζουμε στα γήπεδα, όχι στα γραφεία»

Χουάνκαρ

i

Χουάνκαρ/ ©Intime

Ξέσπασμα του Χουάνκαρ: «Εμείς τα παιχνίδια τα κερδίζουμε στα γήπεδα, όχι στα γραφεία»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:59 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

O Χουάνκαρ λίγες ώρες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, κάνοντας μία αιχμηρή ανάρτηση.

Ο Χούανκαρ με αφορμή το φινάλε της φετινής σεζόν έκανε ένα post το πρωί της Δευτέρας (15/5) στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο είχε πολλαπλούς αποδέκτες.

«Από παιδί οι γονείς μου πάντα με μάθαιναν να αγαπώ και να είμαι ευγνώμων σε εκείνους που σου δίνουν τα πάντα, και αυτή είναι η περίπτωση. Είμαι περήφανη για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν τον σύλλογο, περήφανη για όλο το επιτελείο μου, περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου και περήφανος για όλους τους οπαδούς γιατί από την αρχή της σεζόν μας ωθήσατε να ονειρευόμαστε, να πιστεύουμε και της αγάπης της ομάδας σου. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν έχουμε πετύχει τον στόχο αλλά πιστέψτε με αν λέω ότι έχουμε σπάσει τις πλάτες μας κάθε δευτερόλεπτο για να το πάρουμε... 

Προς τους υπόλοιπους: Μπορείτε να συνεχίσετε να λερώνετε την Superleague αλλά ποτέ δεν θα μπορέσετε να λερώσετε το έμβλημα μας, την ουσία που έχει αυτός ο σύλλογος, την αγάπη για τα πράσινα και τα λευκά χρώματα, γιατί πάντα θα πηγαίνουμε με ψηλά το κεφάλι γιατί τα παιχνίδια που κερδίζουμε ή χάνουμε το κάνουμε στο γήπεδο χωρίς δικαιολογίες, όχι στα γραφεία 💼. Ακόμα και αν θες να πατήσεις το έμβλημα μας, το τριφύλλι θα είναι πάντα όρθιο... And as you sing in Leoforos "Στις χαρές και στις λύπες μαζί, Τριφυλλλλάρα μονάχα εσύ!". Ευχαριστώ για όλα! Πάντα ΠΑΟ ☘️ ΥΓ: ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ», έγραψε ο Ισπανός αμυντικός του «τριφυλλιού» στην ανάρτησή του. 

Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς λέει την ατάκα «πολλές φορές αισθάνομαι μαλ...» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:05 - 15.05.2023

Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς λέει την ατάκα «πολλές φορές αισθάνομαι μαλ...» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν στενοχωρημένος που ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Άρη δε έκρυψε και τον εκνευρισμό του.

Το post του Χουάνκαρ: