Αρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Χουάνκαρ
i

Χουάνκαρ@arisfc

Αρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Χουάνκαρ

Αλέξης Σαββόπουλος 20:34 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 03.09.2024

Ετοιμος να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Αρη, ο 34χρονος αριστερός μπακ και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους για ένα χρόνο και εφόσον αύριο περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τον εργομετρικό έλεγχο, τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του και από την Πέμπτη θα τεθεί στη διάθεση του Ακη Μάντζιου.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έρχεται να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ μαζί με τον Φρίντεκ, αλλά δεδομένου ότι απο τα τέλη του περασμένου Μαίου που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό είναι χωρίς ομάδα, κάνοντας ατομκό πρόγραμμα, θα χρειαστεί ένα διάστημα για να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας όμως ένα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, τη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Χουάνκαρ, λογικά δεν θα είναι η τελευταία φετινή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αφού στην εβδομάδα που απομένει για να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένας επιθετικός και ένας αμυντικός μέσος, αρκεί βέβαια να πρόκειται για καλές περιπτώσεις.