Η Ατλέτικο ενεργοποίησε την «βόμβα»: Με σχεδόν 100 εκατ. ευρώ αγοράζει τον Άλβαρες από την Μάντσεστερ Σίτι

Χούλιαν Άλβαρες - Φωτ. IMAGO

i

©IMAGO

Η Ατλέτικο ενεργοποίησε την «βόμβα»: Με σχεδόν 100 εκατ. ευρώ αγοράζει τον Άλβαρες από την Μάντσεστερ Σίτι

Κώστας Τόπας 11:20 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 06.08.2024

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Χούλιαν Άλβαρες στους «ροχιμπλάνκος», με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα είχε βρει σε όλα με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Χούλιαν Αλβάρες, την περασμένη εβδομάδα. Υπήρχε μια προηγούμενη αναφορά που ισχυριζόταν ότι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν διατεθειμένη να προσφέρει στον Ζοάο Φέλιξ ως μέρος της προσπάθειάς της να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό από τους πρωταθλητές της Premier League.

Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αποδέχθηκε την πρόταση της Ατλέτικο, η οποία την αύξησε στα 95 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πείσει τους Πολίτες να παραχωρήσουν τον Παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Αργεντινής το 2022.

Πλέον, το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφής είναι το τυπικό κομμάτι και ο Χούλιαν Άλβαρες να μεταβεί στη Μαδρίτη, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Ο Αργεντινός φορ σημείωσε 36 γκολ σε 103 συμμετοχές σε δύο σεζόν για τη Σίτι και λειτούργησε ως back-up για τον Έρλινγκ Χάαλαντ ενώ χρησιμοποιήθηκε και ως επιθετικός μέσος.

Επιπλέον, ο 24χρονος επιθετικός έχει σημειώσει 19 γκολ και έδωσε 13 ασίστ σε 54 συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

Η Ατλέτικο θα πληρώσει μπροστά 75 εκατομμύρια ευρώ και επιπλέον 20 εκατομμύρια ευρώ σε μορφή μπόνους. Μία μεταγραφή που θα είναι ρεκόρ πώλησης για τη Σίτι. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο κέρδος από τα 14 εκατομμύρια ευρώ που κατέβαλε η πρωταθλήτρια Premier League στη Ρίβερ Πλέιτ για τον Αργεντινό επιθετικό τον Ιανουάριο του 2022.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!