Ο Χουλκ παραλίγο να σκίσει τα δίχτυα με «φαουλάρα» που έφτασε τα 120 χλμ/ώρα (vids)
i

Η εκτέλεση φάουλ του Χουλκ/PrtScr

Ο Χουλκ παραλίγο να σκίσει τα δίχτυα με «φαουλάρα» που έφτασε τα 120 χλμ/ώρα (vids)

Κώστας Τόπας 12:46 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 20.08.2024

Ο Χαλκ σημείωσε δύο γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, με απευθείας εκτελέσεις φάουλ για την ομάδα του, Ατλέτικο Μινέιρο και λίγο έλειψε να... σχίσει τα δίχτυα!

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος αστέρας είναι γνωστός τα δυνατά χτυπήματα που έχει στις στατικές φάσεις. Αυτό διαπιστώθηκε άλλωστε, γι' ακόμη μία φορά στη νίκη της ομάδας του Ατλέτικο Μινέιρο, κόντρα στην Ντεμοκράτα Φουτεμπόλ Κλούμπε.

Ο 36χρονος θηριώδης επιθετικός σημείωσε δύο τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει τη νίκη με 3-0. Αρχικά, ο πρώην επιθετικός της Πόρτο άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την ταχύτητα της μπάλας να φτάνει τα 90 χλμ/ώρα.

Το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Πάλι με τον ίδιο τρόπο, αλλά με τη διαφορά ότι ο Χουλκ έβαλε περισσότερη δύναμη στην μπάλα, καθώς έφτασε τα 120 χλμ/ώρα. Οπως είναι λογικό ο πορτιέρε της Ντεμοκράτα Φουτεμπόλ Κλούμπε, Γκουστάβο Σίλβα δεν ήταν σε θέση να αποκρούσει τα εντυπωσιακά χτυπήματα του Βραζιλιάνου επιθετικού...

Οταν ο Χουλκ έχασε 5,7 κιλά σε 90 λεπτά αγώνα

Πρόσφατα, ο Χουλκ, έδειξε τη δραματική απώλεια βάρους του. Πριν από τον αγώνα με την Τομπένσε, που διεξήχθη σε θερμοκρασία 30 βαθμών Κελσίου, ο Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε ότι ζύγιζε 97,6 κιλά. Μετά τον αγώνα έφτασε στα 91,9 κιλά. Αυτό σημαίνει ότι ο Χουλκ έχασε 5,7 κιλά σε 90 λεπτά που αγωνίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στον Χουλκ, καθώς τον Ιούλιο του 2022, ο 36χρονος επιθετικός είχε ισχυριστεί ότι έφτασε από τα 97 στα 91 κιλά μετά από μια αναμέτρηση εναντίον της Φλαμένγκο στο Μαρακανά.

«Από τότε που αγωνίζομαι στην Ατλέτικο Μινέιρο, αυτό ήταν το παιχνίδι στο οποίο ήμουν πιο αφυδατωμένος. Σήμερα έχασα έξι κιλά. Ήταν εξαντλητικό. Ήμουν κουρασμένος. Ξεκίνησα τον αγώνα με 97 κιλά και τον τελείωσα με 91», παραδέχθηκε ο Χουλκ μετά τον αγώνα.