Ο Χούμελς αποκάλυψε τον λόγο που ο Νάγκλεσμαν δεν τον πήρε στο Euro 2024

Ματς Χούμελς

i

PrtScr

Ο Χούμελς αποκάλυψε τον λόγο που ο Νάγκλεσμαν δεν τον πήρε στο Euro 2024

Κώστας Τόπας 11:24 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 29.05.2024

Ο Ματς Χούμελς άφησε αιχμές για τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν, για την απόφαση του τελευταίου να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Γερμανίας για το Euro 2024.

Αν κάτι πραγματικά τράβηξε την προσοχή της λίστας της Γερμανίας για το Euro 2024, χωρίς αμφιβολία, αυτό ήταν η απουσία του Ματς Χούμελς από τους 26 που επιλέχθηκαν από τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν.

Ο 35χρονος σέντερ μπακ ήταν βασικός αυτή τη σεζόν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Champions League. Στον ημιτελικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο πιο καταλυτικός παίκτης των Βεστφαλών και γι' αυτό κι αναδείχθηκε και MVP της μεγάλης αυτής μάχης. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αυτό δεν ήταν αρκετό για να πείσει τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν, για να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το Euro 2024.

Σε συνέντευξή του στη Bild, ο Χούμελς έδωσε λεπτομέρειες από τη συνομιλία που είχε με τον προπονητή, η οποία κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν. «Ήταν σύντομη η ομιλία μας και απογοητευτική. Δεν κράτησε ούτε δύο λεπτά. Έπρεπε απλώς να πάω στην προπόνηση. Σε τέτοιες στιγμές δεν χρειάζομαι μεγάλη κουβέντα ή μεγάλες εξηγήσεις. Μου αρκεί», είπε ο Γερμανός στόπερ.

«Αν κατάλαβα καλά, ανησυχούσε και για άλλα πράγματα εκτός από την αποδοχή ενός δεύτερου ρόλου. Όπως καταλαβαίνω, αφορούσε περισσότερο την ηλικία, όπως και τη φυσική μου κατάσταση», αποκάλυψε ο δυσαρεστημένος Χούμελς.

Ο 35χρονος αμυντικός είχε ήδη πει στον Νάγκελσμαν τον Μάρτιο ότι ήθελε να είναι μέρος ή στον πάγκο της εθνικής ομάδας στο Euro 2024, αν και τελικά αυτό δεν συνέβη. «Μπορώ να καταλάβω την ιδέα ότι μια ομάδα πρέπει να ωριμάσει. Για μένα ως άτομο είναι πικρό γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ένας από τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στη Γερμανία και έχω αυτή την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αν ήμουν έτσι πριν η τελευταία κλήση τον Μάρτιο, θα μπορούσε να είχε κληθεί», κατέληξε ο στόπερ της Ντόρτμουντ.