Ομάδα «έκπληξη» της Premier League κάνει δικό της τον Χούμελς

Ομάδα «έκπληξη» της Premier League κάνει δικό της τον Χούμελς

Κώστας Τόπας 15:31 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 06.08.2024

Ο πρώην αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Μπάγερν Μονάχου, Ματς Χούμελς, έχει συνδεθεί με μια μεταγραφή σε ομάδα έκπληξη της Premier League.

Τον Ιούνιο, επιβεβαιώθηκε ότι ο Ματς Χούμελς θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ μετά την ήττα στον τελικό του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γερμανός είπε: «Ήταν τεράστια τιμή και χαρά για μένα που έπαιξα για τόσο καιρό στην BVB και που ήμουν μέρος του ταξιδιού από την 13η θέση τον Ιανουάριο του 2008 σε αυτό που αντιπροσωπεύει σήμερα η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αυτός ο σύλλογος και οι οπαδοί του είναι κάτι πολύ ξεχωριστό - και για μένα ακόμη περισσότερο από αυτό».

Από τότε, ο Χούμελς έχει συνδεθεί με μια σειρά από διαφορετικούς συλλόγους σε όλη την ήπειρο. Όπως αναφέρει το «Sky Germany», η Μπράιτον της Premier League είναι οι τελευταίες που συνδέονται με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Ο δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η Μπράιτον, σκέφτεται σοβαρά να υπογράψει τον Ματς Χούμελς ως ελεύθερο».

Επιπλέον, η Γουέστ Χαμ φέρεται να παρακολουθεί την κατάσταση. Ο Πλέτενμπεργκ πρόσθεσε: «Η Γουέστ Χαμ παρακολουθεί επίσης την κατάσταση του Ματς Χούμελς. Η Γουέστ Χαμ σκέφτεται να φέρει έναν ακόμη έμπειρο κεντρικό αμυντικό σε αυτό το παράθυρο. Ο Χούμελς είναι στη λίστα τους.

«Δεν αποκλείεται μια καθυστερημένη προσπάθεια από τη Γουέστ Χαμ. Αντίθετα, η Μπολόνια απέσυρε την προσφορά της για τον Χούμελς» σύμφωνα με τον Ντι Μάρτσιο. «Αλλά είναι επίσης πιθανό ο Χούμελς να τελειώσει την καριέρα του. Υπάρχουν αντίστοιχες σκέψεις, αλλά καμία τελική απόφαση ακόμα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!