Χαμός κι αποθέωση από τους οπαδούς της Ρόμα για Χούμελς (vid)

Ματς Χούμελς

Χαμός κι αποθέωση από τους οπαδούς της Ρόμα για Χούμελς (vid)

Κώστας Τόπας 15:27 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 04.09.2024

Ο Ματς Χούμελς πάτησε Ιταλία, αποθεώθηκε από τους φίλους των «τζιαλορόσι» και είναι έτοιμος να ανοίξει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τη φανέλα της Ρόμα.

Ο θρύλος της Γερμανίας, Ματς Χούμελς είναι έτοιμος να υπογράψει σε νέο σύλλογο μετά την αποχώρησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Το συμβόλαιο του 35χρονου αμυντικού, έληξε με την ομάδα της Bundesliga μετά τον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ, όπου η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαψεύδει για Ρόμα ο Μανωλάς: «Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε όσα διαβάζω»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:28 - 04.09.2024

Διαψεύδει για Ρόμα ο Μανωλάς: «Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε όσα διαβάζω»

Ο Κώστας Μανωλάς μέσω ανάρτησης στα social media ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και τη Ρόμα, παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες.

Έπειτα, είχε πολλές υποδείξεις ότι θα ενταχθεί στη Ρεάλ εν μέσω κρίσης στην κεντρική άμυνα, ενώ το όνομα του ήταν στο προσκήνιο και για πολλές ομάδες της Premier League.Κάποια στιγμή η Μπολόνια ήταν στην κούρσα για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε ότι είναι καθ' οδόν για άλλη ομάδα της Serie A - με τον Χούμελς να υπογράφει στη Ρόμα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (04/09) ο Χούμελς έφτασε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, εκεί όπου τον περίμεναν αρκετοί φίλοι των «τζιαλορόσι» για να τον αποθεώσουν. Ο έμπειρος στόπερ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη Ρόμα και θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του θρύλου της Ιταλίας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, ο Χούμελς αναμένεται να κερδίζει μεταξύ 2,5 και 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, με την επιλογή μιας επιπλέον σεζόν στη συμφωνία του. Υπήρχαν επίσης αναφορές ότι πλησίαζαν επίσης στην σύλληψη ενός άλλου σέντερ μπακ, με την «Corriere dello Sport» να αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς πλησίαζε στην επιστροφή στους «τζιαλορόσι».

Ωστόσο, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός φρόντισε μέσω social media να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για το μέλλον της καριέρας του.

«Από χθες δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα κι ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη που μου έχουν δείξει, αλλά θέλω να πω ένα πράγμα, σε όλα αυτά που διαβάζω δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας. Χίλια ευχαριστώ και Forza Ρόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς στα social media.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!