Χριστοδουλόπουλος: «Σημαδιακό που ήρθα στον Άρη» (vid)
i

Χριστοδουλόπουλος/©Arisfc

Χριστοδουλόπουλος: «Σημαδιακό που ήρθα στον Άρη» (vid)

Αλέξης Σαββόπουλος 15:32 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 20.08.2024

Οι πρώτες δηλώσεις του 36χρονου παίκτη που διάλεξε τη φανέλα που φορούσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε το συμβόλαιό του, επέλεξε το Νο7, το οποίο φορούσε μέχρι πρότινος ο Ντάνιελ Μαντσίνι, έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc tv, χαρακτήρισε σημαδιακή την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς ήταν το πρώτο γήπεδο που επισκέφτηκε σε νεαρή ηλικία με τον πατέρα του. «Ο Άρης είναι ο έκτος σταθμός της καριέρας μου στην Ελλάδα, στην πόλη που γεννήθηκα και στο πρώτο γήπεδο που ήρθα μικρό παιδί ως θεατής. Ο πατέρας είναι αρειανός, ζούσε για αυτή την ομάδα και θα τον τιμήσω με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι θα είναι και σημαδιακό και εύχομαι να είναι και το τελευταίο που θα αγωνιστώ γιατί πιστεύω και εύχομαι αυτή η συνεργασία να κρατήσει περισσότερο».

Παρότι στα 36 πλέον ο Χριστοδουλόπουλος εξακολουθεί όπως λέει να έχει αυξημένα κίνητρα: «Το κίνητρο όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, είναι καθημερινό. Από την καθημερινή προπόνηση ως την συμπεριφορά έξω από το γήπεδο για να αρμόζει στο club που είσαι. Το άθλημα το ίδιο σου δίνει πολλά και οφείλεις να το υπηρετείς πιστά, ειδικά όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα».

Σε ερώτηση τι να περιμένουν οι φίλοι του Άρη από αυτόν τόνισε: «Οι φίλαθλοι ήδη έχουν δει στο παρελθόν πολλά από εμένα. Τα στοιχεία που έχω προσπαθώ να τα κρατήσω σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν χρειάζεται να δίνουμε υποσχέσεις. Όπου είμαι προσπαθώ να τιμώ το ψωμί που μου δίνουν. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Αν θα έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο θα ήταν ότι θα προσπαθήσω να δείξω τα ηγετικά προσόντα και την εμπειρία που διαθέτω».