Στην Αλ Φαϊχά ο Χρήστος Κόντης

Χρήστος Κόντης

i

©Intime

Στην Αλ Φαϊχά ο Χρήστος Κόντης

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:06 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 08.07.2024

Ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Φαϊχά. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Χρήστος Κόντης. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από την Αλ Φαϊχά, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Ο 49χρονος Έλληνας κόουτς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ξεκίνησε στο τεχνικό επιτελείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους «πράσινους», αλλά όταν αποχώρησε ο Σέρβος τεχνικός έφυγε κι εκείνος.

Στη συνέχεια ανέλαβε τον Βόλο και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της Μαγνησίας στην κατηγορία και λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής.

Ο Χρήστος Κόντης κάθισε για μόλις δύο ματς στον πάγκο του «τριφυλλιού» και πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας με τους πράσινους. Μετά τον τελικό στον Βόλο, αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αυτός θα είναι στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Φαϊχά. Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο 49χρονος Έλληνας προπονητής αφήνει την Ευρώπη, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Χάτα.