Η γκολάρα του Ζαφείρη που έδωσε προβάδισμα στη Σλάβια Πράγας κόντρα στη Λιλ (vid)

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η γκολάρα του Ζαφείρη που έδωσε προβάδισμα στη Σλάβια Πράγας κόντρα στη Λιλ (vid)

Sportal newsroom 22:20 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 28.08.2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και άνοιξε το σκορ με το... καλημέρα για τη Σλάβια Πράγας στο παιχνίδι με τη Λιλ στα playoffs του Champions League.

Η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει τη Λιλ στην Τσεχία για τη ρεβάνς των playoffs του Champions League και καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Έλληνας μέσος, Χρήστος Ζαφείρης, όχι μόνο πήρε φανέλα βασικού γι' αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι της τσέχικης ομάδας, αλλά με το... καλημέρα πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ, με το οποίο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και αύξησε τις ελπίδες της για πρόκριση.

Ο Χρήστος Ζαφείρης στο Sportal: «Θέλω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους - Προτεραιότητά μου το εξωτερικό»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:24 - 28.08.2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης στο Sportal: «Θέλω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους - Προτεραιότητά μου το εξωτερικό»

Ο Χρήστος Ζαφείρης άνοιξε την καρδιά του στo Sportal με αφορμή την απόφασή του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας και μεταξύ άλλων έκανε μία αναδρομή της καριέρας του, φτάνοντας μέχρι το σήμερα. Η πρόταση της Σλάβια Πράγας, η προσέγγιση του Μάκη Γκαγκάτση και το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα μας για κάποια ομάδα της Stoiximan Super League.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που πήρε την απόφαση να εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο 5ο λεπτό είδε την μπάλα να του στρώνεται και με ένα φοβερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Σλάβια Πράγας.

Αυτό είναι το δεύτερο γκολ για τον Χρήστο Ζαφείρη τη φετινή σεζόν, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Πάλι στο Champions League.

Δείτε παρακάτω την γκολάρα του Ζαφείρη για το 1-0 της Σλάβια Πράγας:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!