«Χρυσή» αλλαγή ο Γκρίλις, χρειάστηκε τρία λεπτά για να σκοράρει κόντρα στην Γιουνάιτεντ (vid)
i

Τζακ Γκρίλις/PrtScr

«Χρυσή» αλλαγή ο Γκρίλις, χρειάστηκε τρία λεπτά για να σκοράρει κόντρα στην Γιουνάιτεντ (vid)

Κώστας Τόπας 15:57 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 20.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης τον Τζακ Γκρίλις και ο Άγλλος μεσοεπιθετικός χρειάστηκε τρία λεπτά για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε δίχως τέρματα, με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει την κατοχή της μπάλας. Στο ίδιο έργο θεατές ήμασταν και στο δεύτερο 45λεπτο, με τη διαφορά ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ανέβασε περισσότερο τον ρυθμό της και κατάφερε να βρει δίχτυα. 

Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Ντε Μπρόινε έβγαλε υπέροχη σέντρα από τα δεξιά και ο Γκρίλις, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 57', πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το δεύτερο γκολ του 27χρονου μεσοεπιθετικού τη φετινή σεζόν και μάλιστα μετά από τέσσερις μήνες, μιας και τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Γουλβς.

Με αυτόν τον τρόπο η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να βρει δίχτυα στην πρώτη της τελική στο ματς, βάζοντας παράλληλα και ένα τέλος στο αρνητικό σερί που την ήθελε να μην έχει ούτε σουτ σε αντίπαλη εστία σε 135 λεπτά ποδοσφαίρου!