Αποθέωσε τον Μέσι ο Εμπαπέ για την όγδοη Χρυσή Μπάλα: «Το άξιζες...»

Μέσι και Εμπαπέ

i

©Photo by Joe Maher - FIFA/FIFA via Getty Images

Αποθέωσε τον Μέσι ο Εμπαπέ για την όγδοη Χρυσή Μπάλα: «Το άξιζες...»

Κώστας Τόπας 08:25 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που τερμάτισε τρίτος στην ψηφοφορία του France Football, συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι για την όγδοη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του.

Η απόκτηση της όγδοης Χρυσής Μπάλας από τον Λιονέλ Μέσι τράβηξε την προσοχή ολόκληρου του ποδοσφαιρικού σύμπαντος τη Δευτέρα (30/10) και ένας από αυτούς που μίλησαν για αυτό δεν ήταν άλλος από τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στην ψηφοφορία πίσω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε την ιδιαιτερότητα να μοιραστεί τα αποδυτήρια με τον «Pulga» στους Παριζιάνους αλλά και να χάσει από αυτόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι με ένα story με τη φωτογραφία του με το τρόπαιο. 

«Συγχαρητήρια Λέο για το βραβείο σου. Το αξίζεις», έγραψε ο 24χρονος επιθετικός των Παριζιάνων, συνοδεύοντας το μήνυμά του με emojis από χειροκροτήματα.

Τι είπε ο Μέσι για τον Εμπαπέ στο γκαλά της Χρυσής Μπάλας

Σε μια περίεργη ερώτηση για το αν θα πήγαινε το βραβείο στο «Παρκ Ντε Πρενς» και τη σχέση του με τον Εμπαπέ, ο Αργεντινός αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος της Παρί είναι πολύ πρόθυμος να δει τη Χρυσή Μπάλα. Μιλάμε πολύ λίγο με την Κιλιάν. Μιλήσαμε για το πώς πήγαιναν τα πράγματα. Μοιραστήκαμε δύο χρόνια μαζί, είχαμε μια υπέροχη σχέση, παλέψαμε για τους ίδιους στόχους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέσι τόσο για την Παρί όσο και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!