Ο Μέσι δεν είπε ούτε μια κουβέντα για την Παρί και προκάλεσε αντιδράσεις (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι δεν είπε ούτε μια κουβέντα για την Παρί και προκάλεσε αντιδράσεις (vid)

Κώστας Τόπας 08:34 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μετά την κατάκτηση της όγδοης Χρυσής Μπάλας, ο Λιονέλ Μέσι δεν έκανε ούτε μία αναφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους φίλους των Παριζιάνων.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν εξ αρχής το φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, αφού ήταν ο ηγέτης της εθνικής Αργεντινής στην πορεία της «αλμπισελέστε» προς την κατάκτηση του πρώτου της Παγκόσμιου Κυπέλλου μετά το 1986 και την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Το βράδυ της Δευτέρας (30/10) επιβεβαιώθηκε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο Βασιλιάς του ποδοσφαίρου αφού κατέκτησε και επίσημα την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

Με αυτόν τον τρόπο, ο «Λίο» στέφθηκε με το βαρύτιμο βραβείο για να μια σεζόν (2022-23) που πέρασε εξ ολοκλήρου με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός δεν έκανε ούτε μία αναφορά στην πρώην ομάδα του, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Μια μικρή «παράβλεψη» που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους των Παριζιάνων.

«Ο χρόνος μου στην Παρί δεν πήγε όπως ήλπιζα»

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Μέσι ρωτήθηκε για το χρόνο του στην Παρί Σεν Ζερμέν και το βάρος των εμφανίσεών του με τη φανέλα της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, ωστόσο γι' άλλη μια φορά ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ο χρόνος μου στην Παρί δεν πήγε όπως ήλπιζα για διαφορετικούς λόγους», είπε ο Μέσι. «Από αθλητική άποψη, δεν πήγε όπως ήλπιζα, αλλά έχω στο μυαλό μου όλα τα καλά πράγματα που έχω ζήσει, και υπήρξαν και πολλά από αυτά».

Από την πλευρά της, η Παρί, με δελτίο Τύπου που επικαλείται τον πρόεδρό της Νασέρ Αλ Κελαϊφί, απέτισε φόρο τιμής στον Αργεντινό αστέρας. Ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας συνεχάρη τον Μέσι αλλά ταυτόχρονα και τον Εμπαπέ,.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που δύο από τους παίκτες μας της σεζόν 2022-2023 εμφανίζονται στην ίδια σκηνή, αντανακλώντας την ιδιοφυΐα των Λέο και Κιλιάν», αναφέραν χαρακτηριστικά οι Παριζιάνοι.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!