Αυτό δεν θα αρέσει στον Βινίσιους: Δείτε ποιος είναι πιο πιθανό να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα!

Βινίσιους

i

©imago

Αυτό δεν θα αρέσει στον Βινίσιους: Δείτε ποιος είναι πιο πιθανό να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα!

Sportal newsroom 21:01 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 11.07.2024

Με την εποχή του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνει σιγά σιγά προς την δύση της, το νέο αίμα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει πάρει την σκυτάλη.

Η Χρυσή Μπάλα απονέμεται στον ποδοσφαιριστή με την καλύτερη απόδοση σε μια σεζόν, δεδομένου λοιπόν ότι το EURO 2024 και το Κόπα Αμέρικα παίρνουν σάρκα και οστά την σεζόν 2023/24, είναι σαφές ότι οι πιο σοβαροί υποψήφιοι για το διάσημο βραβείο θα είναι οι Τζούντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους Τζούνιορ.

Καρεμπέ στο Sportal: «Η ομάδα του Ρεχάγκελ έκανε μία μεγάλη επανάσταση» - Η πρόβλεψη για τον τελικό Ισπανία – Αγγλία
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:14 - 11.07.2024

Καρεμπέ στο Sportal: «Η ομάδα του Ρεχάγκελ έκανε μία μεγάλη επανάσταση» - Η πρόβλεψη για τον τελικό Ισπανία – Αγγλία

Το στέλεχος του Ολυμπιακού και μέλον των UEFA all stars Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για το έπος της Ελλάδας στο Euro 2004 κι έκανε πρόβλεψη για τον τελικό Ισπανία – Αγγλία.

Αν δεν υπολογίσουμε το EURO 2024 και το Κόπα Αμέρικα, ο Βινίσιους Τζούνιορ θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος για την κατάκτηση της χρυσής μπάλας. Ωστόσο, η Βραζιλία αποκλείστηκε από το Κόπα Αμέρικα που βρίσκεται σε εξέλιξη και στον τελικό της διοργάνωσης θα βρίσκονται η Αργεντινή και η Κολομβία. Για αυτό ακριβώς τον λόγο λοιπόν έρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Τζούντ Μπέλιγχαμ!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ κέρδισε το Champions League και τη La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο εξαιρετικά σημαντικές διοργανώσεις στις οποίες σημείωσε προσωπική επιτυχία και ψηφίστηκε επίσημα καλύτερος παίκτης του ισπανικού πρωταθλήματος. Αν είχε φτάσει έστω στον τελικό με τη Βραζιλία για το Κόπα Αμέρικα ακόμα και αν η ομάδα του έχανε το τρόπαιο, σίγουρα θα ήταν ο επόμενος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.

Και εδώ έρχεται στο προσκήνιο ο Τζουντ Μπέλινγχαμ, ο οποίος είχε επίσης μια εξαιρετική χρονιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλά με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του Euro 2024. Ακόμα κι αν τα «Τρία Λιοντάρια» χάσουν στον τελικό, o ίδιος θα βρίσκεται πιο κοντά στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Βραζιλιάνο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και τον Λιονέλ Μέσι, τον κάτοχο του ρεκόρ για τις περισσότερες Χρυσές Μπάλες. Αν και είχε μια αδιάφορη σεζόν με την Ίντερ Μαϊάμι, είναι κοντά στο τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή. Ωστόσο, θα ήταν υπερβολικό να του απονεμηθεί μια νέα χρυσή μπάλα σε αυτή την φάση της καριέρας του.