Youtuber τους ξεγέλασε όλους με «το πρώτο γκολ του Κριστιάνο» και έκανε 17 εκατομμύρια προβολές σε μία μέρα (pic)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ printscreen

Youtuber τους ξεγέλασε όλους με «το πρώτο γκολ του Κριστιάνο» και έκανε 17 εκατομμύρια προβολές σε μία μέρα (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:35 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

Ένας Youtuber κατάφερε να ξεγελάσει εκατομμύρια θεατές δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το υποτιθέμενο πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, αφού ο Πορτογάλος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τη νέα του ομάδα.

O Κριστιάνο Ρονάλντο «πουλάει» και αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί ένας Youtuber. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πριν από μία εβδομάδα υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ. Στην αρχή της εβδομάδας βρέθηκε στο Ριάντ, πέρασε ιατρικές εξετάσεις «σπάζοντας» τα κοντέρ και εν συνεχεία παρουσιάστηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες φιλάθλους. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε αμέσως δουλειά και μετά την παρουσίαση του πήγε για προπόνηση με την νέα του ομάδα. Ο «CR7» δεν έχει καταγράψει την «παρθενική» του εμφάνιση με την Αλ Νασρ. Μάλιστα το ντεμπούτο του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πιθανόν να καθυστερήσει λίγο λόγω της τιμωρίας δύο αγωνιστικών από την αγγλική Ομοσπονδία.

Η FA επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο αγώνων στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την εμφάνιση σοκαριστικών βίντεο που τον δείχνουν να χτυπάει ένα τηλέφωνο από το χέρι ενός οπαδού της Έβερτον την περασμένη σεζόν.

Ένας Youtuber, όμως δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνει τα highlights από το ντεμπούτο το Πορτογάλου σταρ με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Όλα αυτά στο αναβληθέν ματς με την Αλ Τάι Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για την Πέμπτη (5/1) αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών και η Αλ Νασρ θα προσπαθήσει να τον προγραμματίσει εκ νέου για την Παρασκευή.

Με τίτλο του βίντεο «Αλ Νασρ - Αλ Τάι 5-1, Γκολ και Ασίστ από τον Ρονάλντο - Εκτενή στιγμιότυπα» ο You tuber κατάφερε να ξεγελάσει πάνω από 17 εκατομμύρια θεατές, ως αυτή την ώρα που γράφεται το άρθρο. Ο «CR7» εμφανίζεται στη μικρογραφία αγκαλιά με τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Μανουέλ Λοκατέλι, με την εμφάνιση της ιταλικής ομάδας να μοιάζει πολύ με τη φετινή εμφάνιση της Αλ Νασρ.