Υπέρβαρος γύρισε από το Μουντιάλ ο Κάλβιν Φίλιπς!
i

Ο Κάλβιν Φίλιπς/printscreen

Υπέρβαρος γύρισε από το Μουντιάλ ο Κάλβιν Φίλιπς!

Sportal newsroom 11:49 - 24.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 20.08.2024

Με παραπανίσια κιλά επέστρεψε από του Μουντιάλ ο Κάλβιν Φίλιπς και αυτός είναι ο λόγος που ούτε καν προπονείται με τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως τόνισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Εφιαλτικοί είναι οι πρώτοι μήνες του Κάλβιν Φίλιπς στη Μάντσεστερ Σίτι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη έχουν αρχίσει να μιλάνε για μια αποτυχημένη μεταγραφή. Οι «πολίτες» απέκτησαν το καλοκαίρι τον 27χρονο μέσο από τη Λιντς, ωστόσο μέχρι τώρα τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν φανταστεί οι δύο πλευρές.

Το τελευταίο επεισόδιο του… δράματος, έγινε γνωστό μέσω δηλώσεων του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας ρωτήθηκε για ποιον λόγο ο Φίλιπς δεν αγωνίστηκε στην πρόσφατη νίκη (3-2) της ομάδας του επί της Λίβερπουλ, για το Λιγκ Καπ, και η απάντησή του ξάφνιασε.

«Δεν είναι τραυματίας. Επέστρεψε υπέρβαρος. Δεν γνωρίζω γιατί. Δεν ήταν σε κατάσταση να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να αγωνιστεί. Όταν είναι έτοιμος θα παίξει, επειδή τον χρειαζόμαστε, και τον χρειαζόμαστε πολύ» είπε ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος σε τέτοια ζητήματα είναι αμείλικτος. Αλλωστε, για αντίστοιχο λόγο, στο ξεκίνημα της σεζόν είχε «παροπλίσει» για αρκετές εβδομάδες τον Ριάντ Μαχρέζ.

Ο Φίλιπς, για τον οποίο η Σϊτι δαπάνησε 50 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι, έχει πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη νέα ομάδα του, αγωνιζόμενος συνολικά για 94 λεπτά! Βέβαια, για αυτήν την εξέλιξη έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του στον ώμο, λόγω του οποίου αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.