Υπερήφανος πατέρας ο Μέσι: Ακολουθεί τα χνάρια του ο μικρός Ματέο
i

©intime

Υπερήφανος πατέρας ο Μέσι: Ακολουθεί τα χνάρια του ο μικρός Ματέο

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:58 - 21.10.2024

Μία όμορφη στιγμή για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος παρακολούθησε τον δεύτερο γιο του, Ματέο, να πανηγυρίζει ένα του γκολ με την Κ9 της Ίντερ Μαϊάμι και όλα δείχνουν πως ο μικρός ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του.

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει, λέει μία παροιμία και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι και του γιου του. Ο Αργεντινός σταρ, βρέθηκε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει τον Ματέο να αγωνίζεται με την φανέλα των ακαδημιών της Ίντερ Μαϊάμι. Μάλιστα ο μικρός σκόραρε και πανηγύρισε το γκολ μπροστά στον πατέρα του, με την υπερηφάνεια να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Λέο.

Ο Ματέο μοιάζει αρκετά στο αγωνιστικό στυλ με τον πατέρα του, ενώ έχει δείξει από μικρή ηλικία τις ικανότητές του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως πριν από μερικούς μήνες, ο πιτσιρικάς έκανε απίστευτα πράγματα στο γήπεδο, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές σε ένα παιχνίδι.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να σημειώνει το ένα χατ τρικ μετά το άλλο, αλλά η χαρά που παίρνει από το να παρακολουθεί τα κατορθώματα του γιου, είναι ακόμα μεγαλύτερη.