Υποβιβάζεται στον ΠΑΟΚ Β ο Κάργας!

Ο Γιάννης Κάργας.

i

©intime

Υποβιβάζεται στον ΠΑΟΚ Β ο Κάργας!

Μάνος Τσαλγατίδης 12:12 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 14.08.2024

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κάργα και την τιμωρία του.

Ο Γιάννης Κάργας κλήθηκε σε απολογία την ερχόμενη Τρίτη και μέχρι τότε αναμένεται να προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β και όχι με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου! Άξιο αναφοράς είναι πως τελικά αποφασίστηκε να του επιβληθεί και πρόστιμο από τους «ασπρόμαυρους» για την ακατανόητη αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες. ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια των ομιλιών του είχε σπαταλήσει πολύ χρόνο μιλώντας για «υπευθυνότητα» και για ανάληψη ευθυνών. 

Πριν το ματς με την ΑΕΚ ήταν αυτό μάλιστα ήταν και το κύριο θέμα συζήτησης. Δηλαδή, όλοι να σκέφτονται πως παίζουν και για τους συμπαίκτες τους και όχι ο καθένας για τον δικό του λόγο. Για παράδειγμα, άλλος για να πάρει συμβόλαιο, άλλος για να αποδείξει πώς ήταν αδικημένος κλπ.

«Με το τέλος της σεζόν να έχει φτάσει και στόχοι να κρίνονται πρέπει να αφήνουμε τα προσωπικά ζητήματα και να είμαστε ενωμένοι», είχε μεταξύ άλλων ο Λουτσέσκου σε ομιλία του.

Ωστόσο, το η απερισκεψία του Κάργα, ήρθε σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω, καθώς δεν πρόκειται απλά μια λάθος πάσα ή ένα αυτογκόλ, ήταν εντελώς λανθασμένος τρόπος σκέψης. Οπότε κρίθηκε πως έπρεπε μαζί με την τιμωρία να υπάρξει και η ανάλογη αποφόρτιση του ίδιου.

Για αυτό λοιπόν ο Κάργας υποβιβάστηκε για μερικές ημέρες στον ΠΑΟΚ Β.