Υπογράφει ο Κίβιορ, ανανεώνει ο Κέιν

LIVE TRANSFER CENTER Υπογράφει ο Κίβιορ, ανανεώνει ο Κέιν

Sportal newsroom 10:34 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 20.08.2024

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ενδιαφέρον για τον 19χρονο δεξιό μπακ της Λυών, Μαλό Γκουστό έχει δείξει η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Ο Χάρι Κέιν είναι ανοιχτός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ. Ο Άγγλος επιθετικός και η διοίκηση των «spurs», όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «The Athletic» ενδέχεται να ξεκινήσουν συζητήσεις  μετά το τέλος Ιανουαρίου για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024. 

Η Άρσεναλ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν συμφωνήσει και οι δύο με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ για τον Ιβάν Φρενέντα για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως το τέλος της σεζόν. Ο 18χρονος Ισπανός δεξιός μπακ θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια από τις δύο ομάδες θα πάει να αγωνιστεί. 

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ και τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο ΠΑΟΚ τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Επέστρεψε στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο και τον Κρις Γουντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μέμφις Ντεπάι. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Λεάντρο Τροσάρ και τον Γιακούμπ Κίβιορ. Επίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ραμόν. O Διούδης περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Ζαγκλέμπιε. Ανακοινώθηκε από τη Μιέντζ Λέγκνιτσα ο Καπίνο.