Υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπούσης για Μπάλντοκ: «Μεγάλος σεβασμός στον οργανισμό σας»

Ο Μιχάλης Μπούσης.

Υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπούσης για Μπάλντοκ: «Μεγάλος σεβασμός στον οργανισμό σας»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 16:39 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 16.10.2024

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, έκανε μία ανάρτηση στα social media επαινώντας τον Παναθηναϊκό για τη στήριξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, όπως αυτή καταγράφεται από τα βρετανικά ΜΜΕ.

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός θα συναντηθούν, στο Ηράκλειο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, την επόμενη Κυριακή (20/10, 18:00). Αγώνας που θα γίνει στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έχει βυθίσει στο πένθος τον οργανισμό του Τριφυλλιού και όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Το Insta Story του Μιχάλη Μπούση.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, σε μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και social media που έχουν δώσει έκταση στο θέμα, ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει την οικογένεια του εκλιπόντος τακτοποιώντας το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το 2024 με την αθηναϊκή ομάδα. Συν τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στη μνήμη του Μπάλντοκ.

Ο Μιχάλης Μπούσης, σε ιστορία στο Instagram, ανέβασε την είδηση των βρετανικών ΜΜΕ, ότι οι Πράσινοι θα καλύψουν όλο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, επαινώντας τον Παναθηναϊκό για την πρωτοβουλία του. «Σπουδαία κίνηση από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλος σεβασμός στον οργανισμό σας για αυτό που κάνετε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος και πάλι, όπως στην πρεμιέρα, ο Ράσταβατς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:39 - 15.10.2024

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος και πάλι, όπως στην πρεμιέρα, ο Ράσταβατς

Για δεύτερη φορά, φέτος, το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον ίδιο προπονητή, με διαφορετική ομάδα. Η κακή ανάμνηση της πρεμιέρας απέναντι στον Αστέρα AKTOR, με τον νυν τεχνικό του ΟΦΗ Μίλαν Ράσταβατς.

Η κίνηση αυτή του κ. Μπούση έρχεται λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος των δύο ομάδων, στην Κρήτη. Όπου ο ΟΦΗ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Μίλαν Ράσταβατς.