Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική

Ο Κιλιάν Εμπαπέ

i

©imago

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική

Νεφέλη Μπισμπίκη 12:32 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 18.10.2024

Νέες αποκαλύψεις προστίθενται στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον ίδιο να παραδέχεται πως η σεξουαλική επαφή που είχε στην Στοκχόλμη, όπου και για την οποία κατηγορείται, ήταν συναινετική.

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την είδηση πως ο Κιλιάν Εμπαπέ, κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με τον Σουηδικό Τύπο. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Στοκχόλμη, υποστηρίζεται πως ήρθε σε επαφή με μία νεαρή γυναίκα, την οποία σεξουαλική επαφή την χαρακτήρισε ως συναινετική, με την υπόθεση να παίρνει νέα τροπή.

Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επιβεβαιώνει το «RMC Sport», έχει γραπτά αποδεικτικά μηνύματα με τη νεαρή γυναίκα και μετά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο, με την συνομιλία μάλιστα να είναι σε φιλικό τόνο και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι να επιβεβαιώνει σε αυτό το στάδιο πως το άτομο που έκανε την καταγγελία, ήταν και αυτό που συνομιλούσε με τον Εμπαπέ.

Το πάρτι του Εμπαπέ με μοντέλα από τη Σουηδία – Μίνιμουμ 44.000 ευρώ το κόστος για τους διάσημους, ιδιωτικά τζετ, αλκοόλ, ναρκωτικά
SPORT+

21:02 - 17.10.2024

Το πάρτι του Εμπαπέ με μοντέλα από τη Σουηδία – Μίνιμουμ 44.000 ευρώ το κόστος για τους διάσημους, ιδιωτικά τζετ, αλκοόλ, ναρκωτικά

Στη Σουηδία αναφέρθηκαν στα πάρτι που διοργανώνονται με διάσημους ποδοσφαιριστές και άλλους αθλητές, καλλιτέχνες. Πόσο κοστίζει ένα πάρτι σαν αυτό που έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ και που σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού.

Η σουηδική εισαγγελία έχει δημοσιεύσει ένα δελτίο τύπου στο οποίο επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα μετά την υποβολή μήνυσης για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη. Από την πλευρά του ο Κιλιάν Εμπαπέ στο άκουσμα της είδησης πριν λίγες μέρες, είχε αντιδράσει αμέσως, κάνοντας λόγο για «fake news», ενώ έχει υπάρχει η πεποίθηση πως όλο αυτό είναι παγίδα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Εκπρόσωπος του Γάλλου επίσης, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή: «Δεν μπορεί να φανταστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι έχει γίνει καταγγελία και τον στοχοποιεί».