Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Κύπρου: «Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς επίσημα για τον τελικό»

ΓΣΠ

i

©Intime

Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Κύπρου: «Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς επίσημα για τον τελικό»

Κώστας Τσιακλής • 15:37 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 14.08.2024

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου, ανέφερε σε δηλώσεις της ότι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα μπερδέματα για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο ΓΣΠ συνεχίζονται αφού μετά τον εκπρόσωπο τύπου της κυπριακής αστυνομίας, για το θέμα τοποθετήθηκε και η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου, Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

Η κ. Κουκκίδη Προκοπίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα. Συγκεκριμένα είπε: «Εμάς δεν μας έχει ενημερώσει κανένας επίσημα. Όταν και εφόσον μας ενημερώσουν, που θεωρώ θα συμβεί, τότε η Αστυνομία θα εξετάσει την επικινδυνότητα ή το ρίσκο που εμπεριέχει μια τέτοια απόφαση και θα τοποθετηθούμε αναλόγως».

Ακολούθως η Υπουργός ρωτήθηκε και αν επιχειρησιακά η αστυνομία μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση και απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα δεδομένο μπροστά μας, άρα δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε».

Νωρίτερα και ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, σε δηλώσεις του επεσήμανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, δηλαδή ότι δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση. «Αυτό, που μπορώ να μπω, είναι πως πέραν των δημοσιευμάτων δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όταν έχουμε, θα τοποθετηθούμε. Υπάρχουν πολλά δεδομένα, που πρέπει να αναλυθούν. Δεν έχουμε τίποτα συγκεκριμένο αριθμητικό. Θα πρέπει να ξέρουμε εάν θα έρθουν οπαδοί, πόσοι κτλ. Και παλαιότερα ένας τελικός Κυπέλλου πετόσφαιρας (σ.σ. βόλεϊ) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είχε αποφασιστεί να γίνει στην Κύπρο, όμως αρνηθήκαμε και δεν έγινε ποτέ στην Κύπρο» ανέφερε χαρακτηριστικά.