Η ομοσπονδία της Νορβηγίας ανακοίνωσε πως ο Ζαφείρης θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Ζαφείρης

i

© Imago

Η ομοσπονδία της Νορβηγίας ανακοίνωσε πως ο Ζαφείρης θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:47 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 27.08.2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο Χρήστος Ζαφείρης θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδας, όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media η ομοσπονδία της Νορβηγίας.

Ο νεαρός μέσος της Σλάβια Πράγας αποφάσισε να επιλέξει τους «γαλανόλευκους», ωστόσο λόγω της FIFA δεν μπόρεσε να βρεθεί στις κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ όσο και η νορβηγική ομοσπονδία έστειλαν τα έγγραφα που χρειαζόταν με σκοπό ο ίδιος να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και τώρα είναι στο χέρι της FIFA να δώσει το τελικό «οκ».

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ζαφείρης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αποστολή για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τους αγώνες της Ελλάδας στο Nations League

Εδώ και λίγες εβδομάδες, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βρήκε τον «οδηγό» του για την επόμενη διετία, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, να έρχεται σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να αναλάβει την Εθνική και να την κοουτσάρει στο ερχόμενο Nations League 2024/25

Ετσι, ο Γιοβάνοβιτς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του κι επωμίζεται το «βάρος» της επιστροφής της Ελλάδας σε μία μεγάλη διοργάνωση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που παραμένει η τελευταία στην οποία συμμετείχε η Εθνική.

Το Nations League 2024/25 θα είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση που θα βρεθεί επικεφαλής ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος την Δευτέρα (26/08) ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις με Φινλανδία (07/09) στο Δουβλίνο και Ιρλανδία (10/09) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή της «γαλανόλευκης»:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης

Αμυντικοί: Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιανίδης, Ρότα, Ρέτσος

Μέσοι: Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάννης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης

Επιθετικοί: Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!