Ζαφείρης: «Να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Μουντιάλ ή το Euro» (vid)

Ο

Ζαφείρης: «Να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Μουντιάλ ή το Euro» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 16:58 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 03.09.2024

Το όνειρό του αναφορικά με την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας αποκάλυψε ο Χρήστος Ζαφείρης, ενώ παράλληλα ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να εκπροσωπήσει τη «γαλανόλευκη».

Ο Χρήστος Ζαφείρης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για τους αγώνες που θα δώσει η Ελλάδα κόντρα σε Ιρλανδία και Φινλανδία. Ο νεαρός παίκτης, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Ομοσπονδίας και αποκάλυψε το όνειρο του να συμμετάσχει με τη χώρα σε μεγάλη διοργάνωση

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε και τον λόγο που προτίμησε τη «γαλανόλευκη» αντί της Νορβηγίας, ενώ στάθηκε και στο αν έπαιξε ρόλο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην απόφασή του αυτή. Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο Χρήστος Ζαφείρης ανέφερε ότι:

Γιοβάνοβιτς: «Μ’ εντυπωσίασε ο Ζαφείρης, ο Έλληνας έχει εγωισμό και πίστη»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:00 - 02.09.2024

Γιοβάνοβιτς: «Μ’ εντυπωσίασε ο Ζαφείρης, ο Έλληνας έχει εγωισμό και πίστη»

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από τους Φορτούνη, Κουρμπέλη, αναφέρθηκε και στην κλήση του Χρήστου Ζαφείρη, αλλά και στην πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για την πρώτη του ημέρα: «Πολύ ωραίο το συναίσθημα που συνάντησα τα παιδιά. Είχα άγχος για την πρώτη συνάντηση αλλά τα παιδιά ήταν ωραία. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για το πως τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του: «Μίλησα ήδη με τα παιδιά. Ήταν ωραίο. Με κάποια παιδιά συναντήθηκα στην Κ16. Τον Κουλιεράκη, τον Κωνσταντέλια τον Τζόλη». 

Για το όνειρό του: «Να συνεχίσω να είμαι εδώ. Να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Μουντιάλ ή το Euro»

Για το αν πίστευε στα 16 ότι θα παίξει στην Εθνική Ελλάδας: «Τότε ήμασταν πιο μικροί ακόμα κάναμε βήματα. Αλλά υπήρχε σα σκέψη και ήταν πολύ ωραία. Τώρα έχει πραγματοποιηθεί». .

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για την απόφαση του να παίξει στην Ελλάδα: «Εγώ ήμουν με τις εθνικές της Νορβηγίας. Αλλά πάντα ήμουν και ένιωθα Έλληνας. Είχα και την οικογένειά μου. Πάντα ήθελα να φορέσω αυτά τα χρώματα. Μίλησα με τον προπονητή και μου άρεσαν τα πλάνα του». 

Για τον ρόλο Γιοβάνοβιτς στην απόφασή του: «Άκουσα τι ήθελε, μου παρουσίασε τα πλάνα του. Εγώ και οι υπόλοιποι που είμαστε εδώ θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Σίγουρα έπαιξε ρόλο».