Ο Ζαφείρης ανυπομονεί για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Για πρώτη φορά θα αγωνιστώ στην Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο»

Ζαφείρης

i

© Imago

Ο Ζαφείρης ανυπομονεί για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Για πρώτη φορά θα αγωνιστώ στην Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:10 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 27.09.2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το ΠΑΟΚ - Σλάβια Πράγας.

Η Σλάβια Πράγας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο League Stage του Europa League, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 της Λουντογκόρετς. Ο Χρήστος Ζαφείρης πήρε φανέλα βασικού για ακόμη μία φορά και αγωνίστηκε για 80 λεπτά. Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ο ταλαντούχος μέσος που πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε συλλογικό επίπεδο θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είμαι λίγο περίεργος για το πως θα εξελιχθεί. Ανυπομονώ για αυτό. Είναι σίγουρα το δεύτερο πιο συναρπαστικό παιχνίδι για μένα μετά το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στη Σλάβια και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εάν έρθει κάποια πρόταση για μεταγραφή θα το δούμε. Δεν ασχολούμαι με αυτό τώρα. Στο μέλλον θα ήθελα να κάνω ακόμη ένα βήμα. Τα πάντα εξαρτώνται από μένα και τις εμφανίσεις μου».

Πότε παίζει ο ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τη 2η αγωνιστική

Στην πρεμιέρα του στο League Stage του Europa League, ο ΠΑΟΚ κοντραρίστηκε με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία και παρότι έκανε μία αξιοπρεπέστατη προσπάθεια, γνώρισε την ήττα με 3-1.

Η αναμέτρηση στο «RAMS Park» ανήκει στο παρελθόν και πλέον σειρά παίρνει η «μάχη» με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Αυτή θα διεξαχθεί στην Τούμπα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, την επόμενη Πέμπτη (3/10, 22:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Europa League:

25/09 Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ

3/10 ΠΑΟΚ - Στεάουα

24/10 ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλεζν

7/11 Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ

28/11 Ρίγα - ΠΑΟΚ

12/12 ΠΑΟΚ - Φερεντσβάρος

23/01 ΠΑΟΚ - Σλάβια Πράγας

30/01 Ρεάλ Σοσιεδάδ - ΠΑΟΚ