«Στην Κωνσταντινούπολη ο μάνατζερ του Ζαχά, λύνει το συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι»

Ο Γουίλφριντ Ζαχά - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Στην Κωνσταντινούπολη ο μάνατζερ του Ζαχά, λύνει το συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 16:35 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 29.08.2024

Ο Γουίλφριντ Ζάχα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι, αφού ο μάνατζέρ του φαίνεται πως έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για να λύσει το συμβόλαιο του παίκτη.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όμως οι ομάδες συνεχίζουν να ψάχνουν ενίσχυση μέχρι και το φινάλε της. Βέβαια, από την απέναντι πλευρά υπάρχουν και οι αποχωρήσεις, με εκείνη του Ζαχά από τη Γαλατασαράι να φαντάζει πλέον θέμα ημερών.

Εντός της Πέμπτης, ο μάνατζερ του παίκτη βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσει με την πλευρά της ομάδας τη λύση του συμβολαίου του Ιβοριανού. Όπως όλα δείχνουν, μέσα στα επόμενα 24ωρα ο μέσος θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Όπως διαβάσατε στο Sportal, στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, έχει έρθει το όνομα του Ζαχά, που προέκυψε χθες από την Τουρκία. Ο άσος της Γαλατά, είναι στον… αέρα και μάλιστα ορισμένοι εκτιμούν πως μόνο φιλολογική δεν ήταν η ερώτηση του Κοβάσεβιτς…Είναι πολύ πιθανό το προσεχές Σαββατοκύριακο να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις με το θέμα του χαφ, οργανωτή, που αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι».

Έχουν κάνει τις επαφές τους και μέχρι την Παρασκευή περιμένουν τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Εάν κυλήσουν όπως θέλουν οι Πειραιώτες οι συζητήσεις αυτές, τότε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν αφίξεις παικτών στην Ελλάδα.

«Ο Κουαμέ είπε "όχι" στον Ολυμπιακό και συνεχίζει στη Φιορεντίνα»

Ο Κριστιάν Κουαμέ ήταν από τους ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα, όπου έλαμψε στον τελικό με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League. Αν και η ομάδα του δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, ο 26χρονος Ιβοριανός εξτρέμ ήταν από τους πολυτιμότερους των «βιόλα».

Σύμφωνα με ανάρτηση του ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, Ολυμπιακός και Φιορεντίνα συζήτησαν ξανά μετά τον τελικό του Conference League, αλλά αυτή τη φορά για την υπόθεση του Κριστιάν Κουαμέ. Οπως τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση στη Φιορεντίνα για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, με τους Ιταλούς ωστόσο να λένε «όχι».

Μάλιστα, ο Ιβοριανός εξτρέμ, ο οποίος έχει ιταλικό διαβατήριο, αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα της Φλορεντίας. Ο Κουαμέ είναι 30 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα εκπνέει το 2025.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τον Ιανουάριο του 2020, οι «βιόλα» τον είχαν αποκτήσει από τη Τζένοα, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή με 15 εκατομμύρια ευρώ. Το καλοκαίρι του 2021 η Φιορεντίνα τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Άντερλεχτ κι έπειτα ο Κουαμέ επέστρεψε στην ιταλική ομάδα, αποτελώντας έναν από τους πολυτιμότερους του ρόστερ.