Αποχωρεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ζάχαβι - Τι είπε ο μάνατζέρ του για το μέλλον του παίκτη

Ο Εράν Ζάχαβι

i

© Intime

Αποχωρεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ζάχαβι - Τι είπε ο μάνατζέρ του για το μέλλον του παίκτη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:00 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 23.06.2024

Νέο σταθμό στην καριέρα του θα κληθεί να ψάξει ο Εράν Ζάχαβι, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Εράν Ζάχαβι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά το καλοκαίρι, αφού ο δεύτερος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ειδικότερα, το συμβόλαιό του με τους Ισραηλινούς ολοκληρώνεται και τυπικά αρχές Ιουλίου, με την ανανέωση να μην βρίσκεται στο τραπέζι, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει την κίνησή της.

Μάλιστα, ο μάνατζέρ του τόνισε πως ο επιθετικός δεν θα παραβρεθεί καν στην προετοιμασία της ομάδας. «Ο Εράν δεν έχει συμβόλαιο, δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας την Τρίτη», τόνισε μεταξύ άλλων ο ατζέντης του 36χρονου σε δηλώσεις που έκανε.

«Μάθε μπαλίτσα από τον... άρχοντα!»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:56 - 23.06.2024

«Μάθε μπαλίτσα από τον... άρχοντα!»

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνο τον Ιούνιο, που όλος ο υγιής κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου λύγησε στο άκουσμα του θανάτου ενός ανθρώπου ρομαντικού. Που χάραξε την δική του ιστορία και αγαπήθηκε όσο λίγοι από φίλους και «εχθρούς».

Ο Ζάχαβι υπέγραψε το 2022 στη Μακάμπι και σε αυτό το διάστημα κατέγραψε συνολικά 92 συμμετοχές. Ο ίδιος σκόραρε 62 τέρματα και 11 ασίστ, με τα δύο από αυτά να έρχονται εναντίον του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, στο Europa Conference League. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», που έληξε με 1-4 υπέρ της ομάδας του.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και οι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 36χρονο στο παρελθόν, ωστόσο καμία από τις τρεις δεν τον έκανε τελικά δικό της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζάχαβι έχει αρκετά υψηλό κασέ, αφού ο μισθός του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεπερνούσε τα δύο εκατ. ευρώ ετησίως. Βεβαίως, δεδομένης και της ηλικίας του ο επιθετικός αναμένεται να ρίξει το κασέ του, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισραηλινός επιθετικός έχει αγωνιστεί επίσης σε Χάποελ Τελ Αβίβ, Χάποελ Νιρ Ραμάτ, Παλέρμο, Γκουανζού R&F και Αϊντχόφεν. Με την τελευταία είχε βρεθεί ξανά στον δρόμο του Ολυμπιακού, όταν και πέτυχε τέσσερα γκολ εναντίον των «ερυθρόλευκων» σε δύο αναμετρήσεις. Για την ιστορία, αυτές αφορούσαν τους «32» του Europa League, εκεί όπου οι Πειραιώτες προκρίθηκαν με γκολ του Χασάν λίγο πριν το τέλος της ρεβάνς.