Ζέλσον Μαρτίνς: «Νιώθω πολύ καλά, θα συνεχίσω για να έχω πολλά γκολ και ασίστ»

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©intime

Ζέλσον Μαρτίνς: «Νιώθω πολύ καλά, θα συνεχίσω για να έχω πολλά γκολ και ασίστ»

Sportal newsroom 18:50 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 19.08.2024

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί του Βόλου, Ζέλσον Μαρτίνς, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και τόνισε ότι είναι αρκετά καλά και θα συνεχίσει να δουλεύει για να έχει πολλά γκολ και ασίστ.

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο πέρασμα από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Βόλου με 2-0 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Πρωταγωνιστής της ομάδας του Πειραιά ήταν ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος εκτός του ήταν αρκετά δραστήριος και κινητικός στο παιχνίδι, έβγαλε και τις δύο ασίστ στα γκολ του Ροντινέι και του Μασούρα.

Μετά την αναμέτρηση ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε στο επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων» και ανέφερε ότι νιώθει αρκετά καλά και τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει για να έχει πολλά γκολ και ασίστ.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τα πάω τόσο καλά στην προετοιμασία αλλά και τώρα που ξεκινήσαμε και μπορώ να βοηθάω. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να συνεχίσω έτσι με πολλές ασίστ και γκολ», ήταν τα λόγια του εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Ο Έσε έδειξε πάλι ότι θα είναι η σταθερή μονάδα

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Έσε για ακόμα μια φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έδειξε την ποιότητά του στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο, ενώ φαίνεται ότι κα φέτος θα... τραβήξει γερό κουπί. Ο 22χρονος από τη στιγμή που έκατσε μόλις λίγες ημέρες για διακοπές καλοκαιριού και στη συνέχεια ενσωματώθηκε με την Αργεντινή Κ23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Έπαιξε με την Αργεντινή τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα ματς στη Γαλλία. Με το που επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες αγωνίστηκε αμέσως στο φιλικό ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τώρα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Βόλο για το πρωτάθλημα.

Έπαιξε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης και πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση. Μαζί με τον Ζέλσον Μαρτίνς ήταν οι καλύτεροι του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για τους «ερυθρόλευκους». Έκοβε κάθε αμυντική προσπάθεια του Βόλου, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και ήταν πολλές οι φορές που προώθησε την ομάδα στην επίθεση.