Ο λόγος για τον οποίο ο Πικέ κατηγορεί την Σακίρα σχετικά με τον χωρισμό τους

Ο λόγος για τον οποίο ο Πικέ κατηγορεί την Σακίρα σχετικά με τον χωρισμό τους

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:13 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 22.10.2024

Ο Ζεράρ Πικέ, ισχυρίστηκε σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ότι η πρώην σύντροφός του, Σακίρα, δεν είχε πει την αλήθεια για τον χωρισμό τους.

Μετά από 11 χρόνια, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ και η διάσημη τραγουδίστρια, Σακίρα, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους τον Ιούνιο του 2022. Υπήρξαν πάρα πολλά σενάρια για τα αίτια του χωρισμού τους, ο οποίος απασχολεί ακόμα και σήμερα, ιδιαίτερα μέσα από τα τραγούδια της Κολομβιανής σταρ, η οποία ρίχνει αιχμές προς τον Πικέ, αλλά και προς την νυν σύντροφό του.

Ο Πικέ ωστόσο, σε συνέντευξή του στο CNN, δεν δίστασε να κατηγορήσει την Σακίρα και να συνεχίσει την διαμάχη μεταξύ τους.

 «Στο τέλος, η αλήθεια ή το τι συμβαίνει ή συμβαίνει δεν λέγεται με τον τρόπο που ήταν. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό. Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιτριγυρίζομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν πραγματικά. Ξέρουν πώς είσαι και τι κάνεις, και αυτό μου δίνει πολλή ηρεμία».

«Είμαι πολύ χαρούμενος, περνάω υπέροχα και νιώθω προνομιούχος. Η ζωή που έκανα, το να μπορώ να παίζω για την ομάδα ζωής μου για περισσότερα από 20 χρόνια, υπέροχα παιδιά, μια απίστευτη οικογένεια, φίλους ζωής, αυτούς από το σχολείο που έχω ακόμα», ήταν τα λόγια του Πικέ.

Η Σακίρα και ο Πικέ έχουν μαζί δύο γιους, τους Μίλαν και Σάσα, που σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντα ένας οικογενειακός δεσμός μεταξύ τους.