Ζητά συγνώμη στον Ζιντάν ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας
i

Ζιντάν / ©INTIME

Ζητά συγνώμη στον Ζιντάν ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας

Sportal newsroom 12:59 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 20.08.2024

Μετά τις δηλώσεις κατά του Ζινεντίν Ζιντάν ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ λε Γκραέ, απολογήθηκε στον πρώην Γάλλο προπονητή.

Χαμό είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ λε Γκραέ, ο οποίος με άσχημο τρόπο διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη Γαλλία να έχει έρθει σε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν για τη θέση του προπονητή. 

Μετά από τις αντιδράσεις λοιπόν ο λε Γκραέ, αποφάσισε να απολογηθεί στον θρύλο της εθνικής Γαλλίας, Ζινεντίν Ζιντάν, με μία δήλωσή του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. 

Η Ρεάλ επιτίθεται στον πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας για τον Ζιντάν: «Είναι ασέβεια, περιμένουμε διόρθωση...»
LA LIGA

11:22 - 09.01.2023

Η Ρεάλ επιτίθεται στον πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας για τον Ζιντάν: «Είναι ασέβεια, περιμένουμε διόρθωση...»

Το μπέρδεμα με τις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλικής Ομοσπονδίας εναντίον του Ζιντάν έχει προκαλέσει την αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με ανακοίνωση επικρίνει τον Νοέλ Λε Γκραέ.

«Θέλω να απολογηθώ για αυτές τις δηλώσεις οι οποίες δεν αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις μου για τον παίκτη που ήταν και για τον προπονητή που έγινε. Έδωσα μια συνέντευξη στο RMC που δεν έπρεπε να είχα δώσει, γιατί έψαχνε για διαμάχη κοντράροντας τον Ντιντιέ με τον Ζινεντίν Ζιντάν, δύο μνημεία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Παραδέχομαι ότι έκανα αδέξια σχόλια που δημιούργησαν παρεξήγηση. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, γνωρίζει την τεράστια εκτίμηση που τρέφω για αυτόν, όπως όλοι οι Γάλλοι», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Γάλλου. 

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική Γαλλίας μέχρι το 2026 θα συνεχίσουν τη πορεία τους με τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Tags: