Ποια είναι η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά που ευχήθηκε στον Ζίβκοβιτς για τα γενέθλιά του (gallery)

Αντρίγια Ζίβκοβιτς - Ελισάβετ Οικονόμου

i

© Instagram

Ποια είναι η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά που ευχήθηκε στον Ζίβκοβιτς για τα γενέθλιά του (gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:30 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Τα γενέθλια του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και οι θερμές ευχές της αγαπημένης του Ελισάβετ Οικονόμου, η οποία έχει «αναστατώσει» το Instagram.

Η σημερινή μέρα (11/7) είναι ξεχωριστή για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω γενεθλίων. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο Τέχελεν της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, κλείνει τα 27 χρόνια ζωής. Όπως είναι λογικό, ο διεθνής με την Εθνική Σερβίας δέχτηκε αμέτρητες ευχές, όμως η πιο ξεχωριστή ήταν δίχως αμφιβολία αυτή της αγαπημένης του Ελισάβετ Οικονόμου.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η 25χρονη αισθητικός είναι μαζί από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, όμως όλο αυτό το διάστημα προτιμούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα καλύτερά του. Όντας βασικό στέλεχος της Εθνικής του ομάδας αλλά κι ένας από τους ηγέτες των «ασπρόμαυρων», ο «Ζίλε» έχει καταφέρει να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και όχι μόνο εντός γηπέδου.

Ο έρωτας με την 25χρονη Θεσσαλονικιά είναι η βασική αιτία για την οποία ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι μόνιμα με το... χαμόγελο στα χείλη.

Αυτή είναι η Ελισάβετ Οικονόμου που έχει «τρελάνει» τον Ζίβκοβιτς

Η 25χρονη καλλονή, η οποία είναι αισθητικός και με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι αυτή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι επισκέψεις της Ελισάβετ Οικονόμου στο γήπεδο της Τούμπας είχαν καθιερωθεί, ωστόσο με διακριτικό τρόπο. Μπορεί η συγκεκριμένη σχέση να μην έχει προκαλέσει... θόρυβο, όμως ο έρωτας δεν μπορεί να κρυφτεί. 

Οι δυο τους κάνουν συχνά βόλτες ή γευματίζουν σε γνωστά στέκια της πόλης και όσοι τους συναντούν αντικρίζουν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Τα «καυτά» post της πανέμορφης Θεσσαλονικιάς στο Instagram

Με αφορμή τα γενέθλια του Ζίβκοβιτς, η 25χρονη καλλονή έστειλε τις ευχές της μέσω των social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά στον έναν και μοναδικό μου».

Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Χρόνια πολλά Αντρίγια! 

Η οικογένεια της ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 27, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.