Αμφίβολος ο Ζίγες ενόψει του Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ
i

© Imago

Αμφίβολος ο Ζίγες ενόψει του Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ

Ο Μαροκινός σούπερ σταρ της Γαλατά επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται σιγά-σιγά για το ντεμπούτο του στο League Stage του Europa League, έχοντας μπροστά του μία μεγάλη και δύσκολη «μάχη» στην Τουρκία. Οι Θεσσαλονικείς θα κοντραριστούν εκτός έδρας με τη Γαλατά στις 25 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα της αντιπάλου του Δικεφάλου, ο Χακίμ Ζίγες επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Σύμφωνα με τις αναφορές των Τούρκων, αναμένεται να λείψει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Πριν την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας, η Γαλατά έχει μπροστά τις τρεις «μάχες» πρωταθλήματος. Στις 14 Σεπτεμβρίου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρίζεσπορ, στις 17 του ίδιου μήνα με την Γκαζιαντέπ και τέσσερις μέρες αργότερα (21/9) με τη Φενέρ. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Ζίγες προλάβει να είναι διαθέσιμος κόντρα στο σύνολο του Λουτσέσκου.

Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ντέγιαν Λόβρεν

Με... buzzer beater ο ΠΑΟΚ έκανε το «μπαμ» κι έντυσε στα ασπρόμαυρα τον Ντέγιαν Λόβρεν. Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ θα γίνει κάτοικος Τούμπας για την επόμενη τουλάχιστον διετία και θα πλαισιώσει τον Τόμας Κεντζιόρα στη θέση του δεξιού στόπερ, λύνοντας έτσι τα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όσον αφορά στην άφιξή του, ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, αύριο, Παρασκευή (13/9), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έγινε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην πόλη μέσα στην Πέμπτη (12/9).