«Μένει στη Γαλατασαράι και δηλώνεται στη λίστα της UEFA ο Zίγες - Διάψευση για Ολυμπιακό»

Ο Χακίμ Ζίγες - Φωτ. IMAGO

«Μένει στη Γαλατασαράι και δηλώνεται στη λίστα της UEFA ο Zίγες - Διάψευση για Ολυμπιακό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 20:39 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 03.09.2024

Ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι θα παραμείνει ο Χακίμ Ζίγες, ο οποίος αναμένεται να δηλωθεί και στη λίστα της UEFA σύμφωνα με τούρκο ρεπόρτερ. Παράλληλα, η πλευρά του παίκτη υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε με την περίπτωσή του.

Το όνομα του Χακίμ Ζίγες συνεχίζει να μονοπωλεί το ελληνικό ενδιαφέρον, αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός συνδέθηκαν με την περίπτωσή του. Παρόλα αυτά, στην Τουρκία κυκλοφορεί μία νέα φήμη, σε σχέση με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Καγιά Τεμέλ, ο Μαροκινός επιθετικός θα παραμείνει στη Γαλατασαράι τελικά. O ίδιος υποστηρίζει πως ο Ζίγες δεν θα αποχωρήσει τελικά από τον σύλλογο της Super Lig και μάλιστα θα ενσωματωθεί στη λίστα της UEFA, για τα επερχόμενα ματς στο Europa League. Αναφορά έγινε και στον Ολυμπιακό, με τον ρεπόρτερ να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται με τον παίκτη.

«Ο Χακίμ Ζίγες θα είναι στη λίστα που θα παραδώσει η Γαλατασαράι την UEFA. Η πλευρά του διαψεύδει τα περί Ολυμπιακού. Όσο για τις προσφορές από τη Σαουδική Αραβία οι προσφορές δεν έφτασν στο αναμενόμενο επίπεδο στη Σαουδική Αραβία», ανέφερε ο ρεπόρτερ.

Όσον αφορά το σενάριο της παραμονής, τα ΜΜΕ της χώρας τονίζουν πως μοιάζει λίγο δύσκολο να υφίσταται, αφού ο επιθετικός και η ομάδα δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις. Όπως τονίζουν τα Μέσα της Τουρκίας, ο Ζίγες λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου διέγραψε όλες τις φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες εμφανιζόταν με τη φανέλα της Γαλατά.

Την ίδια ώρα πληροφορίες του Sportal από την Τουρκία αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα που έχει ασχοληθεί περισσότερο με την περίπτωση του Χακίμ Ζίγες δεν είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος και διέψευσε το θέμα, αλλά ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν προσεγγίσει τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα (αυτή είναι η φυσική του θέση), όσο και στον άξονα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Απεναντίας αυτό που προέκυψε από τον Ολυμπιακό ήταν η διάψευση, αφού η πλευρά του συλλόγου υποστήριξε ότι δεν ασχολείται με τον παίκτη. Γενικά στον Ολυμπιακό κράτησαν χαμηλούς τόνους για κάθε όνομα που προέκυψε, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Γουίλιαν, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».