Έτοιμο το νέο ερυθρόλευκο... μπαμ: «Ολυμπιακός και Ζίγες συζητούν τους όρους του συμβολαίου τους»

Χακίμ Ζίγες - Φωτ. IMAGO

Έτοιμο το νέο ερυθρόλευκο... μπαμ: «Ολυμπιακός και Ζίγες συζητούν τους όρους του συμβολαίου τους»

Sportal newsroom 11:45 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 03.09.2024

Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου, ο Χακίμ Ζίγες βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με εκπροσώπους του Ολυμπιακού για τους όρους του συμβολαίου του.

Ο Χακίμ Ζίγες είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Τουρκία και ένας από τους υποψήφιους προορισμός του είναι και ο Ολυμπιακός. Ο Μαροκινός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τη Γαλατασαράι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, οποίος ενδεχομένως να βρίσκεται και στην Ελλάδα.

. Όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο Ζίγες λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου διέγραψε όλες τις φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες εμφανιζόταν με τη φανέλα της Γαλατά.

Η περίπτωση του Ζίγες, όμως, είναι μία απ' αυτές που πραγματικά έχουν απασχολήσει τους Πειραιώτες. Από την άλλη, δεν παίζει και μόνος του ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν και άλλες ομάδες οι οποίες έχουν βάλει στο... στόχαστρό τους τον παίκτη, για αυτό άλλωστε και δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό μέχρι τώρα.

Πάντως στην Τουρκία, ο έγκυρος δημοσιογράφος της γειτονικής χώρας, Γιαγκίζ Σαμπουντζoύογλου, αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός που αποχωρεί από τη Γαλατάσαραϊ, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της μετακίνησης τους στον Πειραιά, για χάρη του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρει μάλιστα, οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων», βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μαροκινό για τους τελικούς όρους του συμβολαίου του προκειμένου να προχωρήσουν σε οριστική συμφωνία.

Ο Ζίγες γεννήθηκε στην Ντρόντεν της Ολλανδίας, ωστόσο η καταγωγή του είναι από το Μαρόκο. Ο 31χρονος επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Χερενφέιν το 2012 πρωτού αποκτηθεί από την Τβέντε δύο χρόνια αργότερα. Η σεζόν 2015–16 ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του, πετυχαίνοντας 17 γκολ και 10 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Το 2016 ο Ζίγες αποκτήθηκε από τον Άγιαξ με πενταετές συμβόλαιο για έντεκα εκατομμύρια ευρώ. Το 2019 συμπεριλήφθηκε στους 20 καλύτερους παίκτες του Champions League εκείνης της σεζόν. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Ζίγες πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους. Το καλοκαίρι του 2024 αποκτήθηκε από την Γαλατασαράι., όμως εκεί δεν υπολογίζεται από τον Οκάν Μπουρούκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!