Ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίγες

Ο Χακίμ Ζίγες - Φωτ. IMAGO

Ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίγες

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:31 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 04.09.2024

Ο Χακίμ Ζίγες ήταν στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά κανένας δεν κατάφερε να τον αποκτήσει. Ο διεθνής Μαροκινός καταλήγει στην Αλ Αραμπί.

Ο Μαροκινός διεθνής, ο οποίος ήταν στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, αποχώρησε από την Γαλατασαράι, καθώς δεν φαίνεται να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του footmercato: «Αυτή την Τρίτη, σας αποκαλύψαμε ότι ο Χακίμ Ζίγες θ’ αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι. Ο Μαροκινός διεθνής, που δεν φαίνεται να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, διαπραγματευόταν με αρκετούς συλλόγους στο Κατάρ.

Οι διαπραγματεύσεις μάλιστα προχώρησαν με αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος. Και τις τελευταίες ώρες ένας σύλλογος προσπαθεί να προλάβει και να τελειώσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 32χρονος επιθετικός πλησιάζει πλέον στην Αλ Αραμπί.

Ο σύλλογος που έχει στις τάξεις του και τον Μάρκο Βεράτι, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαροκινού παίκτη.

Για να πάει στο Κατάρ, ο Χακίμ Ζιγέχ θα έπρεπε να λύσει το συμβόλαιό του με τη Γαλατασαράι, η οποία ως εκ τούτου θα απαλλαγεί από έναν πολύ μεγάλο μισθό. Και ήταν απαραίτητο να το πράξει, ώστε να ευθυγραμμιστεί με τις απαιτήσεις του επόμενου νεοσύλλεκτου. Του Βίκτορ Οσίμεν».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!