Αυτό είναι το ποσό που ζητάει η Γαλατασαράι για να αποδεσμεύσει τον Ζίγες

Ο Χακίμ Ζίγες - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Αυτό είναι το ποσό που ζητάει η Γαλατασαράι για να αποδεσμεύσει τον Ζίγες

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 22:06 - 03.09.2024

Επταψήφιο είναι το ποσό που ζητάει η Γαλατασαράι, προκειμένου να αφήσει τον Χακίμ Ζίγες να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και η Γαλατασαράι φαίνεται πως θέλει να διώξει τον Χακίμ Ζίγες. Επουδενί όμως δεν θέλει να το κάνει χωρίς να αποκομίσει κάποιο κέρδος, για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αμείβεται με πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Άλλωστε, το όνομά του είναι γνωστό στην Ευρώπη και ο σύλλογος θέλει να το εκμεταλλευτεί, με αποτέλεσμα να τον κοστολογεί με επταψήφιο ποσό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσο αναφέρουν ΜΜΕ της Ολλανδίας, η Γαλατά σκοπεύει να αφήσει τον παίκτη να φύγει μόνο εφόσον κάποιος σύλλογος πληρώσει τρία εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες αλλά και ώρες, η περίπτωσή του έχει παίξει αρκετά στα τουρκικά και τα ελληνικά ΜΜΕ. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν συνδεθεί με τον 31χρονο εξτρέμ, με τα σενάρια να είναι αρκετά. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαψεύσει τις φήμες περί έντονου ενδιαφέροντος, λέγοντας πως δεν έχουν ασχοληθεί με τον Ζίγες.

Από εκεί και πέρα, όπως διαβάσατε στο Sportal, οι «πράσινοι» έχουν προσεγγίσει τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα (αυτή είναι η φυσική του θέση), όσο και στον άξονα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Οι σχέσεις μεταξύ του Χακίμ Ζίγες και της Γαλατασαράι φαίνεται ότι έχει διαλυθεί τελείως. Ο παίκτης διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που σχετίζονται με την ομάδα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Καγιά Τεμέλ, ο Μαροκινός επιθετικός θα παραμείνει στη Γαλατασαράι τελικά. O ίδιος υποστηρίζει πως ο Ζίγες δεν θα αποχωρήσει τελικά από τον σύλλογο της Super Lig και μάλιστα θα ενσωματωθεί στη λίστα της UEFA, για τα επερχόμενα ματς στο Europa League.