Ζήκος: «Καιροσκόπος που υποτιμά τη χώρα ο Λουτσέσκου, αν ήμουν ΠΑΟΚ σήμερα θα γινόμουν ΑΕΚ»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©Intime

Ζήκος: «Καιροσκόπος που υποτιμά τη χώρα ο Λουτσέσκου, αν ήμουν ΠΑΟΚ σήμερα θα γινόμουν ΑΕΚ»

Sportal newsroom 08:47 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 21.10.2024

Επίθεση στον Ράζβαν Λουτσέσκου εξαπέλυσε ο Άκης Ζήκος με αφορμή όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε «αλώβητος» από τη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, πλέον σε ισοβαθμία με τον Άρη. Ο Μπάμπα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Πιερό ισοφάρισε για την ΑΕΚ κι έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Άκης Ζήκος εξαπέλυσε επίθεση στον Ράζβαν Λουτσέσκου, με αφορμή όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το τέλος του ντέρμπι. Ο άλλοτε μέσος της Ένωσης, τόνισε ότι αν ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ θα γινόταν… ΑΕΚ εξαιτίας της συμπεριφοράς του Ρουμάνου προπονητή.

Για να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα, δεν αρκεί να είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:33 - 21.10.2024

Για να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα, δεν αρκεί να είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της

Ο Κώστας Τσίλης γράφει για το ισόπαλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τι έλειψε από την Ένωση για να φτάσει στη νίκη, τα όσα έγιναν με Λουτσέσκου μετά τη λήξη, ενώ κάνει ένα σχόλιο και για τη διαιτησία.

«Λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, δίκαιο κατά την άποψη μου. Καλύτερη ομάδα… ο ΠΑΟΚ, ήξερε τι έκανε, ήξερε τι ήθελε, ήξερε πως να το πετύχει. Καλύτερους ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ, στην έδρα της, δεν ήξερε πως να φτάσει στο στόχο.

Λίγη σημασία έχουν τα παραπάνω. Αλλοδαπός, βαλκάνιος προπονητής, βάση σχεδίου, χρόνια τώρα, προκαλεί, σχεδιάζει κ υποτιμά τη χώρα που βγάζει το ψωμί του. Ως φίλαθλος της ΑΕΚ, δε θα ανεχόμουν και δε θα αποδεχόμουν ποτέ να έχει η ομάδα μου αυτόν το προπονητή, όσες μα όσες επιτυχίες κι αν είχε.

Οι αξίες κ τα ιδανικά μιας ομάδας ,οι κανονικοί φίλαθλοι της, δε θα επέτρεπαν ποτέ και σε καμία διοίκηση αυτής, να έχει έναν καιροσκόπο -φιλαθλοχρήματο προπονητή. Καλύτερα ποτέ πρωταθλητές, παρά αυτόν… Γνώμη μου.

Αν ήμουν ΠΑΟΚ… σήμερα θα γινόμουν ΑΕΚ.

Το ίδιο θα έλεγα, θα εννοούσα και θα έπραττα, αν αντίστροφος ανάλογα συνέβαινε για τη δίκη μου ομάδα! Ευτυχώς, εγώ νιώθω και είμαι πολύ περήφανος, για αυτά που εκφράζει και πράττει ο δικός μας άνθρωπος σε αυτή τη θέση!

Πολύ περήφανος και με και χωρίς μετάλλια!»