Ο λόγος που ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται στην Ελλάδα

Ζιλμπέρτο Σίλβα

i

© Intime

Ο λόγος που ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται στην Ελλάδα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:03 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 14.08.2024

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ελλάδα, με σκοπό να δώσει τη μοναδική του οπτική για τον ρόλο των γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγη ώρα, ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Ζιλμπέρτο Σίλβα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/10) στο Γεώργιος Καλαφάτης και συνομίλησε με τους «πράσινους».

Ο επίσημος λογαριασμός της ΠΑΕ δημοσίευσε στα social media ένα μικρό βίντεο από την παρουσία του Βραζιλιάνου στο Κορωπί και αυτό που ξεχωρίζει είναι η αγκαλιά του Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2002 με τη «Σελεσάο» με τον συμπατριώτη του, τον Μπερνάρ.

Ο λόγος που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ελλάδα, είναι με σκοπό να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του στο Athens Women's Football Summit και να δώσει τη μοναδική του οπτική για τον ρόλο των γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια διακεκριμένη προσθήκη στη σύνθεση των ομιλητών στο Athens Women's Football Summit: Ζιλμπέρτο Σίλβα! Ο Ζιλμπέρτο ​​Σίλβα είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, γνωστός για τις εξαιρετικές του ικανότητες στο γήπεδο και την αφοσίωσή του στην προώθηση του αθλήματος. Πήρε την παγκόσμια αναγνώριση ως βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, βοηθώντας την να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2002, ένα επίτευγμα που εδραίωσε την ιδιότητά του ως ποδοσφαιρικό είδωλο. 

Εκτός γηπέδου, ο Ζιλμπέρτο ​​Σίλβα δεν είναι μόνο πρότυπο αλλά και οραματιστής. Η δέσμευση του Ζιλμπέρτο ​​Σίλβα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου εκτείνεται πέρα ​​από την αγωνιστική του καριέρα. Ως συνιδρυτής του STRIVER, ενός εξέχοντος οργανισμού αφιερωμένου στην προώθηση των ταλέντων, της καινοτομίας και της συμμετοχής στο ποδόσφαιρο, υπήρξε κινητήριος δύναμη στη διαμόρφωση του μέλλοντος του αθλήματος. Η αποστολή του STRIVER ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους στόχους του Athens Women's Football Summit, καθιστώντας τον Gilberto Silva ιδανικό ομιλητή για να εμπνεύσει και να διαφωτίσει το κοινό μας. 

Στη συνεδρίασή του στο Athens Women's Football Summit, ο Gilberto Silva θα μοιραστεί ιδέες, εμπειρίες και τη μοναδική του οπτική για τον ρόλο των γυναικών στο ποδόσφαιρο. Θα συζητήσει τη σημασία της διαφορετικότητας και της ισότητας των φύλων στο άθλημα και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η STRIVER για να ενδυναμώσει τις αθλήτριες σε όλο τον κόσμο. 

Ως πραγματικός υποστηρικτής της συμμετοχής και της προόδου στο ποδόσφαιρο, η ομιλία του υπόσχεται να είναι ταυτόχρονα διαφωτιστική και εμπνευσμένη. Μη χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να ακούσετε από έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και οραματιστή ηγέτη όπως ο Gilberto Silva. Ελάτε στο Athens Women's Football Summit και γίνετε μέρος του κινήματος για θετική αλλαγή στο γυναικείο ποδόσφαιρο!»