Μεταγραφικό ντεμαράζ από Ολυμπιακό: Κοντά στην απόκτηση και του Μπούτουτσι από Κόνιασπορ!
i

Ζίμερ Μπιτίκι/©Photo by Harry Langer/vi/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Μεταγραφικό ντεμαράζ από Ολυμπιακό: Κοντά στην απόκτηση και του Μπούτουτσι από Κόνιασπορ!

Sportal newsroom 12:46 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 20.08.2024

Για την απόκτηση μίας ακόμη μεταγραφής κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς βρίσκεται σε επαφές με την Κόνιασπορ για τον Ζούμερ Μπούτουτσι.

Εντονη δραστηριότητα φαίνεται πως υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αρχικά, ο Σέρχι Κανός αφίχθη το απόγευμα της Δευτέρας (30/01) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» και η Κόνιασπορ έδωσαν τα χέρια για την παραχώρηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, στην τουρκική ομάδα, με τη μορφή δανεισμού. Ο Τόμας Βατσλίκ βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χάντερσφιλντ.

Οι Ιταλοί έγραψαν για σφήνα Ολυμπιακού για Μπονατσόλι, διαψεύδουν κατηγορηματικά οι «ερυθρόλευκοι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:24 - 31.01.2023

Οι Ιταλοί έγραψαν για σφήνα Ολυμπιακού για Μπονατσόλι, διαψεύδουν κατηγορηματικά οι «ερυθρόλευκοι»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ολυμπιακός μπαίνει στην διεκδίκηση απόκτησης του Φεντερίκο Μπονατσόλι, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους «ερυθρόλευκους»

Το μεταγραφικό... ντεμαράζ από τους Περαιώτες δεν σταματάει εδώ, καθώς φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία και με την Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Γκουστάβο Ενρίκε, ενώ μπαίνουν σφήνα και για τον Φεντερίκο Μπονατσόλ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ! 

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες τους ώστε να αποκτήσει έναν ακόμη εξτρέμ. Κι αυτός είναι ο Ζούμερ Μπούτουτσι από την Κόνιασπορ.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα για τον 26χρονο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και μεγαλώσει στη Νορβηγία, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Κοσόβου. Το συμβόλαιό του με την Κόνιασπορ ολοκληρώνεται τον Μάιο και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός εξτρέμ θα αποκτηθεί, είτε άμεσα, ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της και η Κόνιασπορ, είτε θα γίνει προσπάθεια να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι, κάτι που θα σημαίνει ότι η τουρκική ομάδα θα τον χάσει χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Ζούμερ Μπούτουτσι μετράει 23 συμμετοχές με την Κόνιασπορ, έχοντας απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ. Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 20120, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του πρωταθλήματος Νορβηγίας, παίζοντας με τη φανέλα της Σάντνες με τη Χάουγκεσουντ για 13 λεπτά. Συγκεκριμένα ήταν μόλις 15 ετών και 261 ημερών, ρεκόρ που του πήρε στις 13/04/2015 το παιδί-θαύμα της Νορβηγίας, Μάρτιν Έντεγκααρντ (15 ετών και 118 ημερών).

Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Σάλτσμπουργκ, ενώ δύο χρόνια αργότερα αποκτήθηκε από την Βίκινγκ με την οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, 23 γκολ και 30 ασίστ με τη φανέλα της. Το 2020 ο Μπούτουτσι μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Κόνιασπορ, με την οποία μετράει μετράει 83 συμμετοχές, 11 γκολ και 15 ασίστ, όντας πλέον και διεθνής με την Εθνική Κοσόβου (16 συμμετοχές, 1 γκολ).