Ζίνι: «Ευχαριστώ τον Αλμέιδα για την εμπιστοσύνη, να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του»

Ζίνι

i

©intime

Ζίνι: «Ευχαριστώ τον Αλμέιδα για την εμπιστοσύνη, να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του»

Sportal newsroom 00:19 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

Ο Ζίνι μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Αλμέιδα και πως ο ίδιος θέλει να του την ανταποδώσει.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην «OPAP Arena» για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στο παιχνίδι ο Ζίνι πέρασε ως αλλαγή και είχε μια αρκετά καλή εικόνα. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο παίκτης από την Ανγκόλα στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Ματίας Αλμέιδα. Λέγοντας μάλιστα πως αυτή την εμπιστοσύνη θέλει να του την ανταποδώσει. 

Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:21 - 17.09.2023

Sportal Sunday Live Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ

Η Sportal Sunday Live έκανε πρεμιέρα στην αγωνιστική των ντέρμπι. Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης ζωντανά από τα στούντιο του Sportal με καλεσμένους τους ρεπόρτερ των ομάδων σχολίασαν όλα όσα έγιναν σε «OPAP Arena» και Τούμπα. Δείτε επίσης τα σχόλια του Στέφανου Αβραμίδη και Red Duckling

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι από την πλευρά μας. Θέλαμε τη νίκη δεν τα καταφέραμε, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας υποστήριξε μέχρι το τέλος». 

Για τον αναβαθμισμένο ρόλο του τον τελευταίο καιρό: «Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την ευκαιρία και θέλω να του ανταποδώσω για την εμπιστοσύνη του».