Τέλος ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ

Ζίβκο Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Τέλος ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 17:51 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 07.06.2024

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς.

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Oι άνθρωποι του Δικεφάλου αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον Σέρβο τερματοφύλακα και έτσι ο ίδιος θα αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους» ως Πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Ζίβκοβιτς φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ 62 φορές από το 2019 όταν και έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης και δέχτηκε 53 τέρματα, ενώ 28 φορές κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Μάλιστα, μέσα από τα social media ένα προχώρησε σε ένα μακροσκέλες αποχαιρετιστήριο κείμενο, στο οποίο ευχαρίστησε τους πάντες στο κλαμπ και ειδικά τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ζίβκοβιτς:

«Νιώθω ότι πρέπει να πω μερικά λόγια τώρα! Αλλά δεν θα πω αντίο στην οικογένειά μου. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και μερικές κακές στιγμές. Κοντά σας μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν παίκτης.

Ακόμα και στις καλές περιόδους, ακόμα και στα κακές, ήμασταν πάντα οικογένεια.. ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω.

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και το προσωπικό για αυτές τις καταπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που εργάζεται στο club και ιδιαίτερα την οικογένεια του ΣΑΒΒΙΔΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Τώρα είναι η ώρα να φύγω ,αλλά όπως έγραψα στην αρχή, δεν θα αποχαιρετήσω ποτέ την οικογένεια του ΠΑΟΚ μου!»