Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν είναι μόνος του στα γήπεδα της Γερμανίας - Η Θεσσαλονικιά σύζυγός του βρέθηκε στο πλευρό του (pics)

Ο Ζίβκοβιτς με την αγαπημένη του

i

© Instagram

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν είναι μόνος του στα γήπεδα της Γερμανίας - Η Θεσσαλονικιά σύζυγός του βρέθηκε στο πλευρό του (pics)

Sportal newsroom 11:25 - 21.06.2024

Η Ελισάβετ Οικονομίδου έδωσε το «παρών» στο Μόναχο για χάρη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η Εθνική Σερβίας απέφυγε την ήττα στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και παρέμεινε «ζωντανή».

Στην αναμέτρηση απέναντι στην Εθνική Σλοβενίας, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η παρέα του έμειναν πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Κάρνιτσνικ, ωστόσο στο φινάλε το buzzer beater του Λούκα Γιόβιτς έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ πήρε φανέλα βασικού ξανά (όπως και με την Αγγλία) κι αγωνίστηκε για 82 λεπτά. Στο πλευρό της Σερβίας αλλά και του ίδιου βρέθηκε η εγκυμονούσα σύζυγός του, Ελισάβετ, η οποία ταξίδεψε στη Γερμανία για να στηρίξει τον αγαπημένο της.

Μετά το ματς μάλιστα, η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με μία σειρά φωτογραφιών από το γήπεδο, στις οποίες ποζάρει στην αγκαλιά του «Ζίλε».

Η 25χρονη καλλονή, η οποία είναι αισθητικός και με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι αυτή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με το ζευγάρι να δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.