Σπουδαίος Ζίβκοβιτς: Σταμάτησε το ζέσταμα για να βοηθήσει έναν φωτορεπόρτερ με προβλήματα κίνησης (vid)
i

© PrtScr

Σπουδαίος Ζίβκοβιτς: Σταμάτησε το ζέσταμα για να βοηθήσει έναν φωτορεπόρτερ με προβλήματα κίνησης (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:26 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 01.08.2024

Ο Ζίβκοβιτς προχώρησε σε μία σπουδαία ενέργεια κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στη ρεβάνς της Βοσνίας.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στην Μπάνια Λούκα μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και πανηγύρισε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Μετά το 3-2 στο πρώτο ματς της Τούμπας, η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε και στη Βοσνία (0-1), με τον Τόμας Μουργκ να βρίσκει δίχτυα.

Λίγες ώρες μετά τη ρεβάνς, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την καθιερωμένη παρακάμερα, εκεί όπου ξεχωρίζει η υπέροχη κίνηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος βοήθησε έναν φωτορεπόρτερ με προβλήματα κίνησης, που ήθελε να μεταφέρει τον εξοπλισμό του, ενώ στη συνέχεια αποθεώθηκε από τον κόσμο της Μπάνια Λούκα.

Γιόνι Ότο: «Θέλω να παίξω στο Champions League»

Ο Γιόνι Ότο μίλησε μετά το ματς με την Μπάνια Λούκα στο Sportal κι αναφέρθηκε στο όνειρό του να αγωνιστεί στη League Stage του Champions League, αλλά τόνισε και πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους.

«Είναι πολύ καλό να παίρνεις παιχνίδια στα πόδια σου, να παίρνεις αγωνιστικά λεπτά και να έχεις ρυθμό. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι πιο μπροστά από εμάς σε αυτόν τον τομέα καθώς έπαιξε παραπάνω παιχνίδια από εμάς. Τώρα θα παίξουμε με μια ομάδα που έχει σχεδόν 20 επίσημους αγώνες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και δεν το κρύβουμε αυτό. Κάναμε το πρώτο βήμα».

Για το πώς έζησε ο ίδιος το παιχνίδι, αλλά και για το γεγονός πως έκανε προετοιμασία με την ομάδα για πρώτη φορά:

«Νιώθω καλά, αλλά το θέμα έχει να κάνει με την ομάδα όχι με εμένα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση, να δουλέψουμε σκληρά γιατί έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας και πρέπει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο:

«Δεν ξέρω. Ο κάθε παίκτης προσπαθεί για το καλύτερο. Θέλω να δουλέψω να γίνομαι καλύτερος, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!