Η αντίδραση του Ιμπραΐμοβιτς στο «Derby della Madonnina» που έγινε viral (vid)

Η αντίδραση του Ιμπραΐμοβιτς

i

© Glomex

Η αντίδραση του Ιμπραΐμοβιτς στο «Derby della Madonnina» που έγινε viral (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:20 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 14.08.2024

Η Μίλαν γνώρισε την ήττα από την Ίντερ στο «Σαν Σίρο» (0-2) για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και η αντίδραση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λίγα λεπτά πριν από τη λήξη έγινε viral.

Στον ιταλικό εμφύλιο ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ στο «Σαν Σίρο» για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, οι «ροσονέρι» φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν με 0-2, χάρη στα γρήγορα γκολ των Τζέκο και Μικιταριάν. Πλέον η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι με το 1,5 πόδι εκτός διοργάνωσης, καθώς χρειάζεται ένα θαύμα την άλλη εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο, με σκοπό να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Στην χθεσινή αναμέτρηση (10/5), ο Ερναντέζ ανέλαβε ένα απευθείας φάουλ στο 85ο λεπτό. Η κακή και άστοχη εκτέλεση, η οποία δεν απείλησε την εστία του Ονάνα έφερε την αντίδραση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα.

Ο Σουηδός φορ φάνηκε να είναι σε απόγνωση με την εξέλιξη του ματς. Η κακή εμφάνιση των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την εύκολη ήττα απογοήτευσε τον 41χρονο επιθετικό, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα διανύει τις τελευταίες του μέρες στο Μιλάνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ιταλικός σύλλογος πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζλάταν και να τον αφήσει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Τέλος η σεζόν για τον Ζλάταν, τραυματίστηκε και το μέλλον του στη Μίλαν είναι στον «αέρα»
SERIE A

11:15 - 29.04.2023

Τέλος η σεζόν για τον Ζλάταν, τραυματίστηκε και το μέλλον του στη Μίλαν είναι στον «αέρα»

Ο Σουηδός αστέρας της Μίλαν υποβλήθηκε σε εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό στο έσω δίδυμο της δεξιάς γάμπας, με αποτέλεσμα η φετινή σεζόν να λάβει τέλος για τον Ζλάταν.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής έχει «πλούσια» καριέρα, φορώντας τις φανέλες μεγάλων ομάδων. Από το 2005 που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί στη Μάλμε, τον Άγιαξ, τη Γιουβέντους, την Ίντερ, την Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν, την LA Galaxy και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τη Μίλαν έχει αγωνιστεί σε δύο θητείες. Αρχικά τις σεζόν 2010-11 και τη 2011-12, ενώ επέστρεψε στους «ροσονέρι» το καλοκαίρι του 2019. Κατέκτησε μάλιστα στη δεύτερη θητεία του ένα πρωτάθλημα τη σεζόν 2021-22, το πρώτο της ομάδας του Μιλάνο μετά το 2011.