Επικός Ζλάταν: «Γατάκια και λιοντάρια, εγώ είμαι το αφεντικό στη Μίλαν»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

PrtScr

Επικός Ζλάταν: «Γατάκια και λιοντάρια, εγώ είμαι το αφεντικό στη Μίλαν»

Κώστας Τόπας 13:54 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 18.09.2024

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απάντησε με επικό τρόπο σε όσους κρίνουν την παρουσία του Σουηδού αστέρα στη Μίλαν φέτος.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απάντησε στην κριτική για τον ρόλο του στη Μίλαν με τον κλασικό του τρόπο, αναφερόμενος σε «γατάκια και λιοντάρια» και στη συνέχεια αστειευόμενος ότι είναι «το αφεντικό» του συλλόγου, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Champions League με τη Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε των «ροσονέρι» με 3-1.

«Αυτή είναι μια σημαντική εβδομάδα. Πρώτα το ματς με τη Λίβερπουλ, φτάνει στην κατάλληλη στιγμή για την ομάδα, αφού η πιο πρόσφατη εμφάνιση πήγε καλά», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς στο Sky Sport Italia.

Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για το Μίλαν - Λίβερπουλ και εξόργισε τους οπαδούς (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

11:32 - 18.09.2024

Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για το Μίλαν - Λίβερπουλ και εξόργισε τους οπαδούς (vid)

Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι από όσα είπε ο πρώην διαιτητής της Premier League και πρώην αρχιδιατητής της Stoiximan Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μίλαν.

«Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε αυτή τη σεζόν, αλλά θα φτάσουμε εκεί, με λίγη υπομονή», τόνισε στη συνέχεια ο Σουηδός για να απαντήσει στη συνέχεια στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από ορισμένους φίλους της Μίλαν, για τον ρόλο που κατέχει στην ομάδα.

«Όταν τα λιοντάρια φεύγουν, τα γατάκια πλησιάζουν. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει, τα γατάκια εξαφανίζονται», απάντησε ο Ζλάταν. «Όλα αυτά που λέγονται, το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Έλειπα για λίγες μέρες για προσωπικούς λόγους, αλλά είμαι πάντα παρούσα. Δουλεύουμε σκληρά, συνεχίζουμε».

Ποιος είναι όμως ακριβώς ο ρόλος του Ζλάταν μέσα στο κλαμπ ως Ειδικός Σύμβουλος του RedBird;

«Ο ρόλος είναι απλός, πολλοί μιλούν. Είμαι το κουμάντο, είμαι το αφεντικό και όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν για μένα», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς. Μεταξύ εκείνων που αμφισβήτησαν την παρουσία του Ίμπρα είναι ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, ο οποίος ήταν διευθυντής της Μίλαν με τον Πάολο Μαλντίνι πριν αποχωρήσει από το κλαμπ.

Βλέποντας ότι ο Μπόμπαν ήταν στο στούντιο του Sky Sport Italia ως ειδικός, ο Ίμπρα αναφέρθηκε σε αυτά τα προηγούμενα σχόλια.

«Ακόμη και ο Μπόμπαν δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος μου. Εξηγώ τώρα. Είμαι επικεφαλής, είμαι το αφεντικό και όλοι μου δουλεύουν. Δουλεύουμε σιωπηλά», κατέληξε ο Σουηδός.