Ο γιος του Ιμπραϊμοβιτς πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του με την Μίλαν – Η σύμπτωση με τον πατέρα του (vid)

Ο γιος του Ιμπραϊμοβιτς πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του με την Μίλαν – Η σύμπτωση με τον πατέρα του (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 17:50 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 17.08.2024

Ο Μαξιμίλιαν Ιμπραϊμοβιτς στο ντεμπούτο του με την εφεδρική ομάδα της Μίλαν πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Ουντινέζε.

Στα χνάρια του τρομερού πατέρα του θέλει να βαδίσει ο Μαξιμίλιαν Ιμπραϊμοβιτς.

Ο γιος του εμβληματικού Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο για την εφεδρική ομάδα της Μίλαν πετυχαίνοντας δύο γκολ στη νίκη με 4-0 επί της Ουντινέζε στο πρωτάθλημα της Primavera.

Το πρωτάθλημα που διοργανώνεται από τη Serie A, φέρνει αντιμέτωπες τις ομάδες U-20 των ιταλικών συλλόγων. Σε ηλικία 17 ετών, ο Μαξιμίλιαν έδειξε την ποιότητά του στην ομάδα, όπου ο πατέρας του λατρεύτηκε κι έβαλε τέλος στην κριτική που τον ήθελε να μένει στη Μίλαν λόγω του Ζλάταν.

Ο Μαξιμίλιαν έπαιξε αριστερός εξτρέμ και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 39ο λεπτό με κοντινό πλασέ. Στο 57’ απέφυγε εξαιρετικά έναν αντίπαλο και με δεξί σουτ εκτός περιοχής βρήκε ξανά δίχτυα.

Τα δύο γκολ στο ντεμπούτο του έχουν τη δική τους σημασία, αφού συνέβη στο Ούντινε, την ίδια πόλη και απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, όπου ο πατέρας του Ζλάταν σημείωσε το τελευταίο του γκολ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τον Μάρτιο του 2023.

Φυσικά ο 17χρονος έχει την πίεση να συνεχίσει την κληρονομιά του πατέρα του στη Μίλαν. Η απόδοσή του έως τώρα έχει αρχίσει να διαλύει τις αμφιβολίες για το αν η υπογραφή του ήταν απαραίτητη ή αν οφειλόταν απλώς στην επιρροή του Ζλάταν στον σύλλογο. Η απόδοσή του δείχνει ότι ο μικρός έχει το ταλέντο να χαράζει το δικό του μονοπάτι.

Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα ο Μαξιμίλιαν να έχει χρόνο συμμετοχής αυτή τη σεζόν με την Κ2 της Μίλαν, η οποία θα αγωνιστεί στη Serie C. Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τη μετάβαση των νεαρών παικτών από το σύστημα νέων στην πρώτη ομάδα. μοντέλο που λίγοι ιταλικοί σύλλογοι έχουν υιοθετήσει, υπογραμμίζοντας μια από τις μεγάλες προκλήσεις του ποδοσφαίρου στην Ιταλία.

Δείτε τα γκολ του γιου του Ιμπραϊμοβιτς (με τον αριθμό 11 στην πλάτη).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!