Σκληρές εικόνες: Ο Ζλάταν άνοιξε το κεφάλι του και δεν αποκαλύπτει πώς - «Είναι μέρος του παιχνιδιού»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Σκληρές εικόνες: Ο Ζλάταν άνοιξε το κεφάλι του και δεν αποκαλύπτει πώς - «Είναι μέρος του παιχνιδιού»

Κώστας Τόπας 08:59 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 14.10.2024

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέστη έναν φρικτό τραυματισμό στο κεφάλι, αλλά ο πρώην αστέρας της Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ άλλων, θεωρεί ότι τα σημάδια... μάχης είναι «μέρος του παιχνιδιού».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εξακολουθεί να προσέχει το σώμα του, παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τον Ιούνιο του 2023. Κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 41 ετών αλλά σήμερα παραμένει στις τάξεις της Μίλαν, ως μέλος της διοίκησης.

Ωστόσο, το πάθος του για το ποδόσφαιρο δεν θα εξασθενίσει ποτέ για τον Σουηδό αστέρα, ο οποίος υπέστη ένα ανατριχιαστικό τραυματισμό στο κεφάλι.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πώς ο Ιμπραΐμοβιτς αποκόμισε αυτό το κόψιμο στο κεφάλι του, αλλά σίγουρα απαιτείται ιατρική φροντίδα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, διοικητικός σύμβουλος της Μίλαν, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 64,3 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram το βαθύ τραύμα που υπέστη στο κεφάλι του, γράφοντας «Είναι μέρος του παιχνιδιού».

Ο Ιμπραΐμοβιτς κέρδισε τίτλους πρωταθλήματος με τον Άγιαξ, την Ίντερ, την Μπαρτσελόνα, τη Μίλαν και την Παρί Σεν Ζερμέν στα ποδοσφαιρικά του χρόνια. Ο Σουηδός εξακολουθεί να απολαμβάνει μια ποικιλία αθλημάτων ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή του, συμπεριλαμβανομένων των πολεμικών τεχνών και του ψαρέματος. Γιόρτασε τα 43α γενέθλιά του μόλις την περασμένη εβδομάδα.

«Ο Ζλάταν δεν μπορεί να τραυματιστεί, ο τραυματισμός παθαίνει Ζλάταν», έγραψε ένας οπαδός της Μίλαν τα σχόλια. «Ο τραυματισμός πήγε στον γιατρό για να ελέγξει τον Ζλάταν», είπε ένας άλλος. «Ο Ζλάταν δεν έκανε ράμματα, τα ράμματα πήραν τον Ζλάταν», είπε ένας άλλος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν την πληγή του πιο σοβαρά και του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση. Τουλάχιστον ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάτι να χαμογελάσει αυτή την εβδομάδα, καθώς ο γιος του συνεχίζει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Την Πέμπτη (10/10), ο Μαξιμιλιάν έκανε το ντεμπούτο του για την Under-19 της Σουηδίας, αν και έχασε από τις ΗΠΑ. Αυτό το καλοκαίρι ο νεαρός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μίλαν.