Ζοάο Φέλιξ: «Γνωρίζω την αξία μου, πιστεύω στον εαυτό μου»

Ο Ζοάο Φέλιξ.

Ζοάο Φέλιξ: «Γνωρίζω την αξία μου, πιστεύω στον εαυτό μου»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:58 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 23.10.2024

Ο Πορτογάλος επιθετικός εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε ο Ζοάο Φέλιξ για τη θητεία στους Λονδρέζους και το μέλλον του.

Αναλυτικά ο 25χρονος δεύτερος επιθετικός, που έχει συμβόλαιο με τους «μπλε» έως το 2031, μίλησε για:

Τη μεταγραφή του στην Τσέλσι: «Έκανα προετοιμασία στην Ατλέτικο. Δεν ήξερα αν θα μείνω ή όχι. Ήταν πιο πιθανό να φύγω. Με πήρε ο ατζέντης μου και μου είπε ότι η Τσέλσι με ήθελε. Σε λίγες ημέρες είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ήταν απλό».

Για τον ανταγωνισμό στους Λονδρέζους: «Μιλήσαμε με τον Μαρέσκα πριν υπογράψω. Μου άρεσαν αυτά που μου είπε. Μου αρέσει ο τρόπος που βλέπει το ποδόσφαιρο. Ήξερα ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά είμαι εδώ για να δουλέψω. Ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω και θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι εδώ για να παίξω και είναι απλώς θέμα χρόνου να γίνει».

Μαρέσκα: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα - Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες»
CONFERENCE LEAGUE

19:20 - 23.10.2024

Μαρέσκα: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα - Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες»

Τις αναμνήσεις από την παρουσία του στην Ελλάδα κατέγραψε ο Ένζο Μαρέσκα στη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τι είπε ο προπονητής της Τσέλσι για το Τριφύλλι.

Για τον Ενκουνκού, συμπαίκτη του στους Λονδρέζους: «Είναι κορυφαίος παίκτης. Η ποιότητά του είναι μεγάλη. Τον είδαμε να κάνει σπουδαία πράγματα στη Λειψία. Μου αρέσει να παίζω μαζί του. Καταλαβαίνουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά».

Για την παρουσία του στην Τσέλσι και το ποδοσφαιρικό μέλλον: «Όταν έφυγα από την Τσέλσι το 2023, έλεγα στην οικογένεια και τους φίλους μου ότι θα επιστρέψω στην Premier League. Μου άρεσε το διάστημα στην ομάδα. Το Πρωτάθλημα, οι παίκτες, το περιβάλλον. Το σκεφτόμουν ότι θα έρθω πίσω. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Είναι απλά θέμα χρόνου, ξέρω την αξία μου και πιστεύω σε εμένα όσο κανείς. Θα έρθει η ώρα να παίξω όσο καλά μπορώ».