Ετοιμάζουν πρωτοφανή υποδοχή στον Μουρίνιο χιλιάδες οπαδοί της Φενέρμπαχτσε (vid)

Ετοιμάζουν πρωτοφανή υποδοχή στον Μουρίνιο χιλιάδες οπαδοί της Φενέρμπαχτσε (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 18:30 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 02.06.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παρουσιαστεί σε χιλιάδες φίλους της Φενέρμπαχτσε.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έχουν ενθουσιαστεί με την άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο κι ετοιμάζουν πρωτοφανή υποδοχή στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται από το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ίδιος, ήταν το Σάββατο το βράδυ στο Λονδίνο, όπου παρακολούθησε τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ντόρτμουντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δίπλα του τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου Αλί Κοτς, τον καναλάρχη και μέλος του ΔΣ της Φενέρ Ατζούν Ιλιτζαλί και τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, τον συμπατριώτη του Μάριο Μπράνκο.

Στις 19.00 θα παρουσιαστεί στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε και ήδη χιλιάδες οπαδοί ετοιμάζονται να πάρουν θέση στις εξέδρες. Μία παρουσίαση - φιέστα, όπως αρμόζει στον Μουρίνιο.

Ασφαλώς και είναι επιτυχία για τον τουρκικό σύλλογο η άφιξη ενός τόσο σπουδαίου προπονητή. Ο Μουρίνιο, μάλιστα, δείχνει ήδη ν' απολαμβάνει τις συνθήκες κι ανέβασε φωτογραφία από την βόλτα του με ταχύπλοο στον Βόσπορο.

Δείτε τη φωτογραφία του Μουρίνιο, αλλά και εικόνα από το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, όπου χιλιάδες οπαδοί σπεύδουν για να τον δουν